Forumet - Skiljer 6 år.

Skiljer 6 år.

426 0 29
Jag har träffat en kille som är 21 år, han är underbar på alla sätt. Han känner min mamma och jag känner hans "mamma" och pappa jättebra.
Dock skiljer det 6 år mellan oss.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra!
Hans pappa blir jääääätte förbannad ifall jag skulle få ihop det med honom. Hans "mamma" tycker att det är helt okej, bara han tänker på vad han gör. Min mamma tycker det är lite sådär om detta.
Allt blir fel, fast ändå inte..
Vad ska ja göööra? [sad]
När jag var sexton var jag ihop med en som var 21, det var fem år men ändå. Det fungerade inte alls, han jobbade och tyckte att jag skulle förstå hur det var, han ville bli sambo, jag tyckte jag var för ung, han ville åka överallt, jag hade ej pengar, jag var fortfarande för ung för ett seriöst och moget förhållande då.

Men det kan ju fungera för er, hans pappa måste bara vänja sig.

Spana också in:

6 år är 4 år mindre än 10 år.
6 år är bara 1 år mer än 5 år.

Var glad att det inte är 15 år emellan er och det bör ändå, egentligen - på något sätt, vara ok med 15 år då de flesta föräldrar har 30 år mellan sig och sina barn.

Allvarligt, 6 år är egentligen ingenting.
Han var 6 år när du föddes. Tänk på dem med 20 års ålderskillnad: då var den ena partnern 20 år när den andra föddes.
Man är i helt olika stadier i livet. Jag skulle förslå att Inte gå vidare med det om du inte känner att han är ditt liv och du dör utan honom, då är det i alla fall värt ett försök. Annars kommer du ångra dig resten av ditt liv. Men jag tror det är lite dålig tajming, sex år behöver inte betyda någonting men när man är så unga så blir det lätt avgörande.