Forumet - Skillnaden mellan dröm och verklighet?

Skillnaden mellan dröm och verklighet?

603 1 3
Jag har nu ett tag fört drömdagbok och studerat mina drömmar iom mina försök till klardrömmar, och då ha frågan slagit mig, vad är skillnaden mellan drömmar och en (enligt oss) verkligheten?

Om man tänker efter lite så är ju drömmar verklighet, och i drömmen så känns och är allt verkligt för en själv, allt känns levande och normalt, man kommer inte på tanken att det är en dröm, för allt är normalt och funkar som det ska (så länge det inte är en klardröm), allt är lika verkligt som den här verkligheten du finns i när du läser detta är. Så vad är då skillnaden?

Om mina livsbehov av närhet, glädje kärlek osv upfylls i drömmar, slipper jag då det "verkliga" livet (då det är mycket svårare att lyckas i det)?

Vem har förresten sagt att vi inte kommer att vakna upp till ytterligare en verklighet utanför denna, vi kanske lever i en simulation? Döden kanske leder till våran nästa verklighet, livet och världen kan vara en dröm och simulation av en mycket större och mäktigare hjärna som driver hela denna värld, med mig (respektive dig) i centrum, vem vet?

Jag vet att det kan vara lite väl filosofiska frågor och tankar, men vill se vad andra tänker om det, så vad säger ni?

Haien: Drömmar och verklighet och allt det där vad är egentligen skillnaden? *OoohoohAAAHAAH*
Hej Hainen du är en väldigt söt och fin apa *Klappar*
Till filosofi mobilen! * Badabadabaaam*
Dagens fråga är vad är det för skillnad på verklighet och drömmar?
Hm, 1. Här på jorden, (universums golv) så går saker sakta och är ganska begripliga, här nere måste man ha den nya expansionen "Människo kropp" den är bra men kan bli nerfad i "Global warming" patchen.
Apa är rekommenderad att välja, stark på "banan gathering" och "tree climbing" men svag i PVP.
Lite svårare att hålla koll på är "ord spells" dom kan helt plötsligt lägga en "Curse" man kan använda "Curses" men då tar man oftast DMG själv, det är därför skaparen bannlyste svordommar och sa att vi inte ska missbruka hans namn.
I drömmen som kom med "soul expansion 1.0 " så kan man göra nästan vad som faller in, och då krävs ett "pure heart" som kan lootas i "Gods kingdom" instancen.
Skillnaden är att "Verkligheten" är för nybörjare, lvl 1-30 och drömmar är för lvl 30-40
Observera att alla måste komma tilbaka till lvl 1-30 relmen "verkligheten" för att äta nu och då.