Forumet - Skit nervös för lana del rey!!! HJÄLP

Skit nervös för lana del rey!!! HJÄLP

1787 1 27
Asså fick reda på att lana del rey kommer till sverige, mamma lovade att betala mig dit, och någon av mina bortskämda syrror, however..

Jag är skit nervös, jag älskar lana del rey mer än allt annat helt seriöst, she is my only hope jag skojar inte.. tänk om det inte finns kvar fucking platser? biljetterna släpps om 3 dagar, på en jävla skoldag oxå? aja jag är hemma då men endå.. dock är ju inte lana del rey sååå känd i sverige så varför skulle det vara fullt? hur många platser finns det i annexet tror ni? finns ju typ bara 100 st som vet vem lana del rey är i sverige? efter mig då.. haha

iallafall.. det är 157 dagar kvar, och jag fan längtar dit, får jag inte biljett så seriöst tror jag att jag dödar mig själv, jag blir för besviken på mig själv då.. jag hatar fan mitt liv, men jag ska fan göra värsta goodiebagen åt henne.. jag skojar inte.
jag ska vakna 6, och sitta och uppdatera sidan som en zombie och vänta tills man kan köpa biljetten..
kan fan inte ens fatta att lana del rey kommer till SVERIGE omg..[cry]

dsadas.png

Spana också in:

lana del rey:

Ja självklart men frågar jag någon om dem vet vem lana är så vet dem nästan aldrig, jag fick biljetter.. var inne och damp uppdaterade sidan från 6 till 9 lol..


fast jag kan ju fråga dig vem henrik är och du kanske säger nej
men det betyder inte att ingen i sverige lyssnar på bd