Forumet - Skitkonstig huvudvärk!!!

Skitkonstig huvudvärk!!!

144 0 23
Okej, det kanske är något ofarligt, men då och då, nån gång om dan, får jag ont i bakhuvudet, liksom från nacken och uppåt, inte i muskeln utan i huvudet. "Anfallen" håller i sig i typ en halv minut åt gången, och det är så mysko. Någon som har nån som helt aning om vad det kan vara? Är något hypokondrisk...

Spana också in:

"Migrän är en kronisk huvudvärkssjukdom som kännetecknas av mycket smärtsam pulserande huvudvärk som förvärras av ansträngning. Vanligt är att värken upplevs sitta i ena halvan av huvudet och ibland vandrandes från ena sidan till den andra. Värken kommer i anfall som kan vara i allt från en halvtimme upp till fyra dygn. Frekvensen av dessa anfall kan vara från enstaka gånger per år till flera gånger i veckan. Många med migrän upplever en förhöjd känslighet mot ljus och ljud."

Läs och se om det är migrän Andy.
AndyPandy:

Okej, det kanske är något ofarligt, men då och då, nån gång om dan, får jag ont i bakhuvudet, liksom från nacken och uppåt, inte i muskeln utan i huvudet. "Anfallen"


Tror att det kan vara "spännings huvudvärk" Det beror på att när du sitter i skolan så kan du spänna nacken och axlarna och från nacken går det nerver upp till huvudet, och det kan då ge så kallad spännings huvudvärk. Och det ger olika smärtattacker som upplevs olika från person till person. Uppsök läkare så kan du få utskrivet något starkare en alvedon och ipren!