Forumet - Skjuta upp mens? >_>

Skjuta upp mens? >_>

2511 0 15
Man ska använda gulkroppshormon, duger då ett p-piller som Cerazette? Det ska ju vara mindre risk för blodproppar med det.

Cerazette innehåller inte östrogen, så jag behöver väl inte oroa mig för ökade bröst eller liknande?

Andra alternativ?

Vilka gör billigast? då detta är mer eller mindre en engångsföreteelse.

Jag knaprar då inga p-piller utan vill bara skjuta upp min mens, sen får vi se om jag fortsätter.

tacksam för eventuella svar.
overdose delusion:

Andra alternativ?


Du kan ju alltid pröva med mini-piller.. ? Dom innehåller inga östrogen alls, visserligen kan du inte styra över mensen och kan riskera att få oregelbunden mens. Men vissa blir av med mensen helt och vissa får regelbunden mens. Men det är oftast så lite mens att det knappt går att kalla det för mens.. Jag har fått mens en gång sen jag började knapra mini-piller efter att ha bytt från p-piller, det var knappt mens. Det var så lite mens så det var patetiskt .__.'. Visserligen hade jag små blödningar i ca 3 veckor, men det var inge vidare jobbigt så alls.overdose delusion:

Cerazette innehåller inte östrogen, så jag behöver väl inte oroa mig för ökade bröst eller liknande?


Att man kan få större bröst beror oftast på att man kan gå upp i vikt. Och det beror inte på östrogenet, utan med p-piller, mini-piller, p-stav m.m. så får man ett större sockersug, vilket gör att man äter mer o så .. ^^ Jag tror inte det ska bero på östrogenet oO', Mini-piller innehåller ju inget sånt så :O

Spana också in:

overdose delusion:

duger då ett p-piller som Cerazette


Cerazette är ett minipiller[cute] och kan i övrigt ge mellanblödningar, vissa har helt normal mens då dom tar det, det är inga sockerpiller eller upphåll då du tar dom, på vissa försvinner mensen helt, då jag tog dom så hade jag som värst 4-5 dagar blödning, 2-3 dagar utan, å så fortsatte det så..

Min bästis hade mens i ett halvår i sträck..