Forumet - Skjuta upp oregelbunden mens, HUR?

Skjuta upp oregelbunden mens, HUR?

1006 0 5
Hej. Jag ska utomlands om nästan exakt två månader till Thailand. Det är bara så att eftersom jag har mens just nu kommer det betyda att jag antagligen kommer ha mens när jag är där. Jag har ju som sagt oregelbunden mens eftersom jag bara haft mens i ett år. Finns det några tabletter eller något annat jag kan ta för att skjuta upp den eller eventuellt få den att komma tidigare?  Jag ska ju också till Thailand, och där är det ju väldigt varmt och svettigt så jag måste ju kunna bada!!! 
Jag har testat tampong förut, men har aldrig fått in den för jag är för rädd och det gör ont då. Och eftersom jag bara kommer ha mens en gång till innan så tvivlar jag på att jag kommer få in den! 
Tacksam för svar och gärna inga tampong tips:)!

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Gå till ungdomsmottagningen och fråga vad du ska göra. Det finns tabletter som en kan ta just för att skjuta upp mensen, men en kan ju även ta p-piller för att göra det. Dock kan det vara lite svårt att hitta rätt p-piller på så kort tid, eftersom att en måste testa och se hur det går (för att veta helt säkert att en inte kommer få mens). Det som den personen ovan skrev om att p-piller inte är bra för unga är bullshit, jag började ta p-piller när jag var 12 eller 13 år.

Spana också in: