Forumet - Skönhet?

Skönhet?

274 0 4
okej, så här är det, jag är tretton år och skulle vilja vara vacker. Jag har aldrig blivit kallad vacker eller snygg av någon som inte är nära släkt med mig. Jag själv tycker att jag ser okej ut, inte attraktiv men okej, jag är runt 1,66-1,68 lång, har "honungsbrunt" hår grönaktiga ögon och väger runt 45kg jag dansar ballet och alla i min dansgrupp är superlånga och smala och vackra. Jag ser ut som en apa ungefär jämfört med dom:( så är det nån som vet hur man blir vacker snälla hjälp!

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

hörredu. jag tror inte du ser riktigt vad du faktiskt har. Att du skulle "se ut som en apa jämfört med de andra"... är du kortvuxen, har päls och oprop ortionerligt långa armar och ben jämfört med en oproportionerligt kort bål?

jag tycker att en människa som mår bra och strålar av välmående är vacker. Jag tror intejag heller hörde att jag var vacker av någon "utomstående" när jag var tretton, bara av äckel på internet. Att vara vacker är inte det viktigaste, det viktigaste är attdu mår bra. Det är jättevanligt att man har lite vacklande självkänsla och självförtroende under tonåren, men jag tror att när du börjar vara ok med hur du ser ut och är, och inser att du duger precis som du är, kommer du känna dig vacker också. DU har ett värde som är HELT oberoende av hur andra uppfattar dig. Du blir inte mer värd för att andra ser på dig och tänker att du är vacker.  Skönhet betyder ingenting, det är hur man känner sig inuti som är viktigast. 

Spana också in: