Forumet - skönhetsingrepp...hur kan man hålla det hemligt

skönhetsingrepp...hur kan man hålla det hemligt

1202 0 30
Hej allihopa!!

Jag har bestämt mig för att operera mig i lidingökliniken så fort jag får pengar det vill säga. Problem är ba att jag bor hos min familj, och kommer inte flytta ut på ett bra tag, och de vet inte om det (förutom min syster då). Jag kan verkligen inte berätta detta för mina föräldrar eftersom dom aldrig skulle förstå eller acceptera det. Hur kan jag hålla en sån stor sak hemlig. Skulle vara tacksam för lite tips.
Någon här som plastikopererat sig förestän`? Vill gärna höra hur det gick.

Spana också in:

Gifted:

En plastikoperation som INTE syns... hmmmmmmm...

Är inte det totalt motsatsen till vad som är tanken.?

Låter som jävligt bortkastade pengar i alla fall...


Jo det klart att jag vill att det ska synas, fast det jag inte vill är att folk ska se mig med tejp i ansiktet o allt. det är så himmla pinsamt att det ska vara så uppenbart.
Gifted:

Då kommer de ju givetvis komma på dig. Och för övrigt, hur skall du kunna oprerera dig om du är omyndig? Eller, är du myndig, tja, då har dina päron inget med saken att göra.


Jag är myndig fast jag bor hos föräldrarna o kan inte flytta ut på jättejätte länge. :( o dom skulle aldrig acceptera att jag genomför ingreppet därför vill jag hålla det hemligt
Tözen:

även man är myndig kan man få redigt med stryk av sina föräldrar och bli utkastad,dock borde hon flytta hemmifrån enligt mig och hon verkar smått efterbliven.


Jo, men då är det hög tid att flytta.

mrs_brown:

och jag måste bo hos dem för att kunna ha råd med operationen o allt.


Ok, men det kommer garanterat inte gå att hålla det hemligt. Antingen så opererar du dig, och blir upptäckt, eller flyttar och försöker spara, eller, så låter du bli att operera dig helt enkelt.