Forumet - Skol problem!!

Skol problem!!

1378 0 63
Jag är en tonåring i 14 års ålder, jag går rakt på sak och beskriver problemet. Först så hade jag hört att ett gäng killar va rasister så jag gick upp till dom såklart och kallade dom ''fitt jävlar'' ''jävla rassar'' så blev dom såklart arga, och bestämde sig för att gangbanga mig, bokstavligt. Dom kom mot mig och misshandlade mig, inne i skolan. Jag fick några hårda slag och fick bara in ett slag mot någons huvud sen deckade jag. Det är redan utrett med läraren men dom verkar inte ge sig, dom har kallat in killar från gymnasiet för att massakrera mig! Det var en kille som var kanske 4 eller 5 år äldren mig som dom killarna hade kallat på för att göra mig illa. Frågan är om jag bara ska ge upp och flytta från min stad innan jag blir mördad av dessa rasister eller sammla ett invandrar gäng och gå emot dem, vapen involverade.(knogjärn, kniv osv.)

Spana också in:

chelc:

så blev dom såklart arga, och bestämde sig för att gangbanga mig, bokstavligt.


Gangbang. Är inte det när en tjej blir påsatt av flera killar?[confused]

chelc:

Frågan är om jag bara ska ge upp och flytta från min stad innan jag blir mördad av dessa rasister eller sammla ett invandrar gäng och gå emot dem, vapen involverade.(knogjärn, kniv osv.)


Prata med polis, soc, lärare, och sluta vara så förbannat pantad att du provocerar folk.
"är huvudet dumt för kroppen lida" är väl passande här..
Föreslår att du slutar förolämpa folk över någonting som du har hört om dem. Föreslår också att du lär dig att en bra lösning på att personer skadar en är att polisanmäla dessa personer, inte att i efterhand skada dessa personer. Antar att det är skitsvårt att fatta om man är 14, men att begå allvarligare brott som en respons på att någon begår ett brott är dumt. Riktigt dumt.
mediakatt:

Antar att det är skitsvårt att fatta om man är 14, men att begå allvarligare brott som en respons på att någon begår ett brott är dumt. Riktigt dumt.


Helt OT, men kom att tänka på en sak som farsan sa (som är polis).

"jag slog han, för att han slog mig först!"
tradet:

Helt OT, men kom att tänka på en sak som farsan sa (som är polis)."jag slog han, för att han slog mig först!"


Tja, om man slår någon direkt efter att dem slagit en så kan man väl komma undan med det som nödvärn. Att söka upp någon för att skada den långt senare är ju... ja, inte nödvärn.
Jag vet inte om du är allvarlig men,
men prata i så fall med någon vuxen om det.

chelc:

gangbanga


chelc:

massakrera


Jag vet inte riktigt om du verkligen har förstått vad de här orden betyder. [rolleyes]

chelc:

ett invandrar gäng och gå emot dem, vapen involverade.VÅLD LÖSER ALDRIG VÅLD.

Är du ens säker på att de är rasister? Det kanske inte ens är sant, bara ett dumt rykte. Försök att använda dina ord innan du böjar attackera nästa gång, du kan visa var du tycker utan att behöva bli våldsam.

chelc:

Jag fick några hårda slag och fick bara in ett slag mot någons huvud sen deckade jag.


Fy fan [sad] Hoppas det löser sig och säg till rektorn om lärarna inte fattar.
mediakatt:

Tja, om man slår någon direkt efter att dem slagit en så kan man väl komma undan med det som nödvärn. Att söka upp någon för att skada den långt senare är ju... ja, inte nödvärn.


Jojo. Fast det beror helt på t.ex. flyktmöjligheter, provokation (synd med så är det), hur hårt slagen är och tidigare erfarenhet med polisen.

Men i grunden så kommer man undan med nödvärn.