Forumet - Skola i att interagera med andra personer

Skola i att interagera med andra personer

1742 0 67

Spana också in:


Pappbox: Get to reading, de verkar ju älska skiten så det måste ju vara framgång i att modellera sig till det idealet

Föreställer mig vårdat sliskig med en sadistisk ådra, osäker på om jag kan anamma den karkatärenPappbox: Skall jag sätta på Mission impossible temat för att du ska få in känslan i vad du gör?
Nä, det är nog överflödigt

Morgonstjärna: Föreställer mig vårdat sliskig med en sadistisk ådra, osäker på om jag kan anamma den karkatären
Christian is tall, lean yet muscular, and broad-shouldered, with dark copper-colored hair and intense, bright gray eyes. He keeps in shape by kickboxing and running. As quoted by Anastasia, "He is not merely good looking - he is the epitome of male beauty, breathtaking."
Google is my friend, hittade denna beskrivning av honom så get cracking
han är VD för ett företag också + säkerligen ägare eftersom det bär hans namn så du kanske ska jobba på din förmögenhet likväl.

En annan populär karaktär som tjejer verkar gilla är Jax i sons of anarchy, så om du tycker det är för svårt att bli rik och allt som Grey är så kan du alltid övertala farsan att starta en MC klubb och sen dö så du får ärva den.

Säkert att du inte vill ha lite motiverande musik?

S3ON: Skriv något som sticker ut från mängden lite!
När jag gör det får jag aldrig någonsin svar, kanske är lite för långt utanför mängdenPappbox: Google is my friend, hittade denna beskrivning av honom så get cracking
han är VD för ett företag också + säkerligen ägare eftersom det bär hans namn så du kanske ska jobba på din förmögenhet likväl.


Pappbox: En annan populär karaktär som tjejer verkar gilla är Jax i sons of anarchy, så om du tycker det är för svårt att bli rik och allt som Grey är så kan du alltid övertala farsan att starta en MC klubb och sen dö så du får ärva den.
Känns som en jävla massa jobb oavsett alltså, lika bra att ge upp direkt