Forumet - Skolan är slut snart!

Skolan är slut snart!

2886 0 11
Bara två veckor kvar, vi ska ha skolavslutning och bal, ska bli skitnajs, sen börjar jag gymnasiet   som kommer bli najs. Men ja9h har 2 prov och 3 läxor de här veckorna, mycket att göra. Vad gör ni just nu i skolan och berätta lite om era sista veckor i skolan och era tankar. 

Spana också in:

Jag behöver strukturera upp de sakerna som jag har kvar att göra innan lovet, så varför inte passa på här? 

Engelska: Analys av en novell (aka svara på en massa frågor)

Tyska: Muntliga delen kvar av det stora provbanksprovet, 1 presentation, 1 podcast, 1 text om studentutbytet i Tyskland(800-1000 ord), rätta min saga

Spanska: Prov - läsförståelse, hörförståelse, presentation, liten uppsats, muntligt

Historia: 1 gigantisk uppsats om kalla kriget

Creative Writing: Skriva en hel novell (det må låta flummigt, men det är en hel del instruktioner att följa), olika poesitexter (låter också flummigt men det är mycket som man ska hålla koll på)

Idrott: Styrkeprojekt, konditionsprojekt, göra en egen dans, filma utförande av redskapsgymnastik, springa sista Coopers test, göra sista simtestet

Naturkunskap: 1 redovisning om energi, 1 redovisning om exkursionen vi ska utföra nästa torsdag

Jag har säkert missat några uppgifter, men jag lär komma på vilka de är förr eller senare. Har som tur är gjort klart allting i de övriga kurserna. Det sorgliga dock, är att det som jag nämnt i ovanstående stycke bara är en liten del av det som ska göras i tvåan. Men snart är det över, förhoppningsvis. Tvåan i gymnasiet är delvis synonymt med roliga kurser, bra lärare och utmaningar, delvis synonymt med stress, betyghets och utmattning.

Men om några veckor är det över! Party