Forumet - Skolan borde hjälpa ipred! :D

Skolan borde hjälpa ipred! :D

161 0 13
Med ipred kan man ju skivbolagen spåra dom som laddar ner upphovsrättsskyddad musik, men alla dom som redan har masvis med sån musik på sin mp3 eller mobil da?

Jag tycker man ska göra så att skolan får kolla elevernas mobiler och mp3spelare så att de inte har något olagligt material, och har dom de så ska de anmälas till polisen.

Lärarna/skolan borde även ha rätt att läsa elevernas mail, foruminlägg, sms och annat så de ser till att de inte sysslar med olagliga aktiviteter eller annat odemokratiskt.

Skolan borde även rensa upp skolans datorer så att de kan ta bort upphovsrättskydat material, och banna sidor som youtube och facebook så att man inte kan komma åt sånt gratis.

Sen finns det många skolelever som sympatiserar med odemkratiska organisationer som tillexempel Sverigedemokraterna, och med hjälp av det här så kan man hitta dessa elever och stänga av dom från skolan samt ta från deras ytrandefrihet och rösträtt! [bigcheers]

Vad tycker ni om detta?

Själv anser jag att det skulle vara superbra för demokratin och de mänskliga rättigheterna! [y]
McLuver:

Lärarna/skolan borde även ha rätt att läsa elevernas mail, foruminlägg, sms och annat så de ser till att de inte sysslar med olagliga aktiviteter eller annat odemokratiskt.


Går du på tjack eller något? Som om det inte räcker med FRA och Ipred som redan kränker våra friheter.

Spana också in:

Ja och sen tycker jag att blondinbella skulle få bli ambassadör för jensen gymnasium som hon ansökte om. Och små barn på lekis borde få växa upp med hennes blogg. Som man hade fruktstund och då kan fröknarna läsa bloggen :D sen borde man få ägna lektionerna åt att bedöma vilka outfits som är bäst/sämst. och bella kan komma till ksolor (som hon gör nu) och förläsa om självkänsla och kvinnlig avundsjuka! då skulle kvinnorna kunna ta steget ut och inte bli gravida och ät störda vid 14 års ålder. d är en så fintanke FETCH