Forumet - Skolans vackraste tjej (Redigerad, ändrad, och med en kortare fortsättning.)

Skolans vackraste tjej (Redigerad, ändrad, och med en kortare fortsättning.)

5859 0 39
Skolans vackraste tjej
(Jag har fixat till många av de tusen stavfel, etc jag gjorde, samt lagt till en hel del. Här har ni en novell som ni kanske kommer uppskatta lite mer. Tack för all positiv kritik och allt jag fått. Utan er hade jag inte orkat ändra något. =))

Med sitt långa hår, det envist fräkniga uttrycket, de korta jeansen som envist täckte hennes härlighet och en topp som täckte för de någorlunda stora brösten var Jeanette en omtyckt tjej bland killarna i klassen. Hon själv var däremot en oskyldig tjej, och sågs alltid tillsammans med sin bästa vän Malin, som inte ens var hälften så snygg som henne. De kunde tyckas vara ett udda par, och det faktum att tjejerna alltid var tillsammans gjorde det svårt för de andra i klassen att närma sig henne. Idag syntes dock ingen av dem till då skolan började, faktum var att hela dagen gick utan att någon syntes till. I slutet av skoldagen bad en av lärarna om en frivillig som bodde i närheten som kunde lämna några papper till Jeanette och Malin. Tusen händer sträcktes upp i luften, men eftersom Johan var den som bodde närmast så fick han uppdraget att gå till Jeanette. Johans hjärta hoppade till av glädje, han var en ganska blyg kille och hade lekt med tanken på att vara ihop med henne länge.

Han hittade snart till hennes villa, en rosa villa som bara var något kvarter från Johans med en väldigt fin tomt, och ringde på dörren. Ingen öppnade. Han skulle precis gå när Jeanette öppnade dörren endast iförd morgonrock. Han sa inget, han hade helt tappat andan då han såg henne och tänkte för sig själv att hon nog är den vackraste tjej han hade sett.
”Hej!”
Johan pressade ur sig ett svar: ”Hej..lärarn ville att jag skulle lämna ifrån honom några..öh, blad.” Hon skrattade till, tackade och tog bladen ”Jag ser inte så sjuk ut va?” sa hon och log illmarigt. ”Nej, det gör du inte, skolkar du?” ”Joo, men bara idag och imorgon. Du kan få komma in om du vill, jag sitter och tittar på en film.” Johan var inte det minsta intresserad av att säga nej till ett sånt erbjudande. ”Tack, jo, det skulle vara kul! Vad för film?” hon sprang upp för trappan och man såg hennes morgonrock fladdra när hon sprang in i det som han antog var hennes rum. Johan tog snabbt av sig sin svarta sommarjacka och sina skor och gick upp för trappan, dörren var öppen förutom i en glipa som han tittade in i och han kunde då snabbt urskilja hennes halvnakna kropp då hon bytte om från morgonrock till vanliga kläder. Hon tog snabbt på sig en t-shirt, hon hade redan satt på sig några gråa mjukisbyxor och han lekte med tanken på ifall hon hade hunnit ta på sig några trosor innan han gick in i det lilla rummet som pryddes av affischer på linkin park och tokio hotel. I rummet fanns bara en säng och ett bord med en tv på. ”Vad vill du se?” frågade hon och pekade på en hylla med några dvdfilmer. Det var en ganska tråkig samling av romantiska komedier, men han hittade snabbt en skräckfilm som hette ”Dead Silence” som han valde ut.
”Neej, inte den!”sa hon snabbt
”Joo, kom igen!”
”Ja men, då får du stå ut med att jag blir lite kramig, jag vill hålla om saker när jag ser skräckfilmer” Johan vart helt till sig av tanken på att hålla om henne. ”Det ska jag nog klara av” la han dock till.

De slog igång filmen, och han satte sig tillrätta i sängen som var den enda möjliga sittplats som fanns, och han märkte till sin förvåning att hon, som om det var medvetet, satte sig väldigt nära honom så att han kunde känna hennes hud mot sin. Det växte till lite i byxorna, och han hoppades att det inte skulle märkas.
”Det är alltid så himla kallt här” sa hon efter en stund, när filmen precis börjat och drog upp täcket och la sig under det. Tanken på hur varmt det var i rummet hade inte slagit honom, men han la sig också under täcket medans de tittade på den långa filmen. Efter en stund(som känts som en evighet) så la han armen om henne och hon gjorde inget motstånd.
”Fan, det här vågar jag inte se” sa hon dock och satte händerna för ögonen. Johan var själv ganska rädd, han brukade inte se skräckfilmer så ofta men han låtsades gärna vara tuffare än han verkade
”Inte är det så farligt” sa han och flinade, trots att han försökte titta bort han också. De låg som i mysposition och såg på filmen, och han märkte att hans arm snuddade vid hennes bröst. Hon gjorde återigen inget motstånd, så han låg kvar i den positionen en stund tills hon la armen om honom också och det kändes som att de satt ihop. Han skulle kunna ligga sådär hur länge som helst, tänkte han. De flyttade sig till skedposition för att kunna se filmen bättre, och han låg med armarna om henne, och kunde inte låta bli vid att, omärkbart, röra vid hennes bröst ibland, men vart snabbt rädd för att hon skulle upptäcka vad han höll på med, så han slutade.
”Du får fortsätta om du vill” sa hon blygt, och någon sekund senare utforskade hans händer hennes bröst igen.

”Gör det något om jag tar av mig tröjan?” frågade hon efter en stund ”Det är så varmt här.” Johan svarade inte, utan såg istället på när hon tog av sig tröjan och blygt försökte dölja sina bröst medans hon la sig tillrätta under täcket igen. Han började utforska hennes nu nakna bröst och kropp mer medans ett nytt skräckscenario spelade upp sig på teven. Han brydde sig dock inte ett dugg om filmen längre. Han rörde vid en av hennes bröstvårtor och hörde ett mindre stön undslippa hennes läppar.
”Får.. jag kyssa dig?” sa han och ångrade omedelbart vad han sagt, men hon vände sig om och hennes läppar närmade sig hans då de tillslut möttes i en kyss. Det kändes inte jättebra första gången, men de gjorde om det och kyssen kändes mycket bättre då han lekte med hennes överläpp. De pressade sina kroppar närmare varandras, med hennes bröst mot hans bröstkorg och hans läppar mot hennes, började kyssarna bli hetare och hetare. Hans stånd gjorde sig åter påmint, då hennes underliv var mot hans. Hon måste ha förstått vid det här laget, tänkte han, och kände hur hennes tunga började komma in mot hans. De började leka med varandras tungor, och hans händer var överallt över hennes kropp, hennes likaså.

Snart var hans hand allt närmare hennes underliv och hon visade att det var okej genom att föra sin hand mot hans underliv. Han kände på hennes fitta genom byxorna, vågade inte dra ner dem, men hon drog snart ner dem åt honom. Hon hade på sig ett par rosafärgade trosor som han stoppade handen inför och började känna på hennes härlighet. Hon gav ifrån sig små korta stön då och då, och han märkte snabbt att hon var extra känslig på en punkt som han började röra vid allt oftare. Hon öppnade hans byxor, ett par jeans, som han tog av snabbt, och hon drog av honom hans kalsonger och började långsamt runka hans kuk. Nu sa de inget, de bara kände på varandra och lekte med varandras läppar. Hon började stöna allt oftare, och han kände att han redan höll på att komma. Han tog ifrån hennes hand från hans kuk, då han var rädd för att hon skulle bli arg ifall han kom i hennes säng, men fortsatte massera hennes klitoris.

Hennes hand smög sig tillbaks till kuken och började runka den väldigt långsamt, och kände på hans pungkulor. Han hade fått lite hår mellan benen, men han hade ingen skog iallafall. Hon däremot var ganska slät mellan benen, rakade hon sig? Han skulle precis ta mod till sig och börja slicka henne mellan benen, som han sett folk på film göra, men då hörde de en smäll vid dörren. Snabbt som blixten, klädde de på sig igen och han försvann in på toaletten. Hans kuk pulserade envist mellan benen då han försökte fixa till sig för att inte se alltför misstänkt ut, och drog snabbt av sig sina byxor och började runka på hennes toalett. Efter några sekunder kom han i en av hans skönaste orgasmer någonsin, fixade till sig och gick ut. Jeanette var precis utanför, och hon flinade mot honom som om hon förstod vad han gjort. Han gick in och väntade på rummet, där filmen låg på paus. Efter en stund kom hon in i rummet, och man kunde urskilja hennes fortfarande kåtröda kinder.
”Du måste nog gå nu” sa hon, och la till ”Men du kan komma tillbaks imorgon om du vill, mina föräldrar kommer vara borta på kvällen, de skulle se någon film på bio.”
”Jo, det skulle vara kul” sa han och var besviken över att de inte kunde slutföra det de påbörjat idag, då han gick hem och grubblade över ifall han sagt fel.

”Kul.” tänkte han. Hur kunde han säga ”Det skulle vara kul?” han var rädd för att hon skulle missförstå honom, faktum var att han tänkte på henne hela kvällen, och hela nästa dag också. Vad han tyckte om henne. Var de ihop nu? Efter tusen år stod han åtminstone utanför hennes dörr igen. Hon öppnade snabbt, och var endast iförd en kort kjol, och en vit t-shirt som tydligt visade hennes bröstvårtor som signalerade om att hon saknade bh. Han klev in i hallen, tog av sig skorna och jackan och gick upp till hennes rum och satte sig omedelbart på sängen, och allt kändes omedelbart sexuellt laddat då all kåthet från gårdagen väcktes till liv igen. Hon satte sig bredvid honom, och de började snabbt hångla med varandra. Han tryckte försiktigt ner henne på sängen, och la sig över henne och utforskade hennes mun. Hans händer kände på hennes bröstvårtor som redan var styva. Hur långt skulle de gå? Skulle de ha sex? Johan var oskuld, och kände sig ganska nervös, men kuken stog upp som vanligt då han drog av henne tröjan, för att därefter dra av sig egna. Med kroppen pressade mot varandra, lirkade hans ena hand omkring mellan hennes ben samtidigt som den andra smekte brösten.

Han hade hört att han inte skulle ha alltför bråttom när han hade sex på något forum, att man skulle känna på varandra så mycket som möjligt innan, och det var precis det han tänkte göra då han långsamt lekte med hennes underliv. Hennes händer smekte försiktigt hans rygg men kom allt längre ner, då de snart var vid jeansen igen; hon började öppna knappen och dra ner gylfen för att blotta Johans stånd.
”Är det skönt?” frågade han. Hon nickade, och la till
”Kan du ta av mig kjolen?” vilket han gjorde, men väntade någon sekund för att reta henne. Hon lekte med hans kuk mellan benen, och tog till slut av honom boxerkalsongerna. Han reste sig upp och klädde av sig helt, skämdes lite grann då hon tittade på hans nakna kropp, och fokuserade sedan på hennes trosor som han långsamt drog av. De hade som, sexigt, fastnat lite grann vid slidöppningen och det luktade lite annorlunda mellan hennes ben, då han insåg att huvudet bara var några decimeter från fittan. Han kunde inte låta bli att gå ner och slicka på henne, först försiktigt, men då hon särade på benen mer så började han bli lite mer hårdhänt och oblyg med sin tunga, samtidigt som han försökte få in några finger i hennes trånga fitta. Hon gav ifrån sig korta stön medans han drog pekfingret in och ut genom slidöppningen, och han förstod att hon njöt.
”Är det skönt?” frågade Johan dock för att vara säker.
”Jaaaa.. fortsätt..”

Han bytte position, och la sig i en 69:a, med kuken relativt nära hennes mun, men till en början smekte hon den bara, innan hon långsamt började pussa på ollonet. Var det såhär det kändes att bli avsugen? Idag kändes det inte som att han skulle komma lika snabbt, trots att han verkligen njöt av hennes behandling. Hon sög av honom allt snabbare, vilket fick honom att också öka tempot, då han stoppade in ett andra finger i hennes fitta. Snart började det kittla till mellan hans ben.
”Jag kommer snart.” sa han, men hon slutade inte suga av honom, och han kunde inte avbryta henne heller, han ville komma i hennes mun. Då han nådde klimax märkte han att även hon började stöna allt högre, och när de båda kom så skrek hon till litegrann. Hon hade svårt för att svälja all hans sperma, så hon spottade ut lite och runkade av det sista. Sen låg de som still sådär.

Hennes nakna hud smektes långsamt av Johans fingrar, och han la sig tillrätta med sitt ansikte mot hennes. Hon var så vacker, med sitt långa bruna hår. Hans huvud vilade på hennes axel, och hennes på hans. Hon började pussa lite på honom, och han var inte sen att börja göra samma sak. Han pussade på hennes hals, vilket hon tydligen verkade tycka var skönt då hon började stöna till litegrann. Det kittlade som till lite i kroppen, då deras läppar långsamt närmade sig varandra. Efter en stund möttes de i en lång kyss, och han smekte hennes ansikte och hår medans hon kramade honom. De började kyssa varandra allt djupare, och han kände att hans slaknande stånd började växa igen. Snart stod den i givakt igen, och den var lite tryckt emot hennes slidöppning.

”Har du kondom?” frågan fick hans hjärta att skutta till litegrann. Skulle han ha sex? Med Jeanette, av alla tjejer?
”mm..” sa han och började ta upp en kondom ur plånboken från hans jeans, som låg på golvet. Han fumlade lite med att öppna förpackningen och trä på den, men snart satt den så fast som den skulle, och hon la sig då över honom för att rida honom, han förde långsamt kuken mot fittan, och hon tryckte sig långsamt ner.
”Du är så skön..” sa han blygt, och hon började rida honom allt snabbare. Hon gav ifrån sig korta stön varje gång hon gick ner hela vägen, och någon gång så råkade kuken ploppa ur men de stoppade snabbt in den igen.
”Åhh.. Ååååh.” lät det från henne. Han masserade hennes guppande bröst med händerna. Hon blundade och det såg ut som att hon njöt, vilket han också gjorde. Definitivt.

Sängen gnisslade till lite för varje stöt som hon gjorde mot hans kuk. Tänk att han knullade Jeanette, skolans vackraste tjej; nej, världens vackraste tjej. Visst hade han fantiserat om det, men han hade ingen aning om att det skulle kännas såhär bra.

De bytte position, hon låg på alla fyra och han tryckte in kuken mot henne bakifrån.
”Försiktigt..” sa hon när Johan var lite för våldsam i mina juckanden, men hittade snart ett bra tempo. Nu stönade hon allt högre, och han kände snart den välbekanta kittlande känslan mellan benen som signalerade att han var påväg att komma.
”Åhh, vad skönt det är..” sa hon bara och blundade medans han stötte in och ut ur henne med sin kuk. Hon kramade fast i en kudde, och pressade sig fram lite för varje juck, men han fortsatte stöta in i henne.

Han började knulla hennes snabbare och lite hårdare, och skakade nästan av vällust när han började tömma sig i hennes fitta, och gav ifrån sig ett högt stön. Hon skrek nästan ut i orgasm, hon också. ”Åh, vad skönt! Fortsätt!” Det var nästan omöjligt att hålla i tempot han hade tidigare samtidigt som han fick sin orgasm, men han gjorde sitt bästa medans orgasmen ebbade ut, men allt långsammare. Tillslut tog han ut kuken ur hennes fitta, och la sig ner på hennes säng. Hans stånd började slakna något, men hon började snabbt suga på den igen, vilket fick den att vakna till liv.
”Du är toppen Jeanette. Tycker om dig så mycket.” vågade han tillslut säga. Men han fick inte det svar tillbaks, som han väntade sig, hon bara log mot honom och la sig sedan ner på sängen. Min kuk stod återigen i givakt, och hon la sig återigen över honom för att börja rida honom. Hennes ansikte var illrött av kåthet, och hans händer var återigen över hela hennes kropp.
”Jag tycker om dig också” sa hon och kramade honom, samt gav honom en puss på munnen. Han kände sig så lycklig vid det tillfället. Resten av händelserna gick som i fast forward, och snart låg han hemma hopkurad bakom täcket. Hans bärbara dator låg ovanpå magen, och fläkten pumpade långsamt ut värme medans han var i full färd med att skriva till kompisar. Tills vidare hade han beslutat sig för att hålla hemligt, vad som hänt, trots att han nästan ville skrika ut det hela.

Johan gäspade och slog upp ögonen. 08.02. Fan, tänkte han, drog snabbt på sig kläderna och sprang iväg till skolan utan att äta frukost. Det skulle bli en lång dag, och han hade knappt fått sig en blund sedan gårdagens händelser. Han märkte av sitt morgonstånd, men sket i det, tankarna på Jeanette och honom gjorde honom överlycklig. Han var inte oskuld längre! Inuti honom hördes ett segerjubel, äntligen hörde han till grabbarna som kunde skryta om att de knullat en fitta. Fast samtidigt ville han inte röja hemligheten, att det varit med Jeanette. Var de ihop nu? Han var fortfarande osäker, och de flesta av hans kompisar märkte att hans tankar inte riktigt var på dem under hans konstanta stirrande ut i tomma intet. ”Vad är det med dig?” frågade Lars, med ett flin. ”Är du kär eller?” de andra killarna skrattade. ”Öh, nä,, bara lite att tänka på..” svarade han.

”Kom igen, var lite uppmärksam nu” envisades han. ”Det måste vara en brud.” sa han sen till de andra, som skrattade igen. ”Vem?” frågade Karl nyfiket. ”Ingen speciell.” svarade han bara. De satt i matsalen, och han hade knappt rört sin mat alls under tio minuter. Nu kom Jeanette in, som vanligt med Malin i släptåg, de gav Johan en kort blick och Jeanette log åt honom så att han kände sig alldeles varm inombords.

Jeanette kom fram till honom, oblygt och frågade ”Har du lust att träffas efter skolan klockan två?” och han nickade, sen gick hon iväg, vände sig om och kastade en slängkyss åt honom. Johan rodnade. De andra vid bordet var helt paffa. Lars stod som ett enda frågetecken. Johan kände sig väldigt glad just då.

Klockan två träffade han Jeanette vid skolentren, tillsammans med Frida. Vad gjorde hon där? Han hade nästan hoppats att de skulle vara ensamma. Frida var en svarthårig tjej, som var lite kortare än Jeanette, samt oerhört smal, med lite mindre bröst och ett väldigt sött yttre. ”Gör det något om Frida hänger på en stund? Hon hade så tråkigt.” sa Jeanette, och Johan svarade bara med ”Visst, vad ska vi göra föresten?” Jeanette fnissade lite, ”vi kan väl gå till dig en stund? Se hur du bor, och vad du har för affischer i ditt rum.” Johan rodnade. För något år sedan hade de flesta haft roligt åt ett antal affischer han hade på sitt rum. ”jag har faktiskt tagit ner dem nu” svarade Johan, han skämdes fortfarande över det hela.

”Haha, jag skojar bara, men vi kan väl gå till dig iallafall. Hon tog min hand, och vi gick dit och pratade om allt möjligt. Han hade inte haft så bra kontakt med varken Frida eller Jeantte, men båda var väldigt sociala, pratglada människor och Johan trevs i deras sällskap. Väl inne i huset, bjöd han dem på fika och vi satt mest och pratade allmänt om saker och ting. Han kunde urskilja att Frida inte hade någon behå på sig, vilket fick mina blickar att dras dit ibland. Jeanette började tåflörta med honom, vilket fick Johan att fokusera mer uppmärksamhet på henne istället. Mitt stånd började återigen göra sig påmint.

”Jag ska bara gå på toaletten en sväng.” sa Jeanette sen, och gick iväg. Frida reste sig upp, och gick mot vardagsrummet, och Johan följde med. Han slog på teven och satte igång MTV, för att det inte fanns något bättre att välja på den här tiden på dygnet, och hon verkade nästan lite väl närgången. Hon lutade sig fram, vilket gjorde hennes bröst ganska synliga i och med urringningen. ”Jag ser nog att du tittar.” sa hon och log illmarigt. ”Du får titta hur mycket du vill.” sa hon, och drog ner urringningen så ett av hennes bröst blottades. Johan visste inte vad han skulle göra exakt, hans stånd bultade i de trånga jeansen och han satt där och låtsades titta bort. Hon tog av sig tröjan, tog tag i hans hand och förde den mot hennes bröst. Johan gjorde inget motstånd, men var rädd för att Jeanette skulle komma. Samtidigt insåg han att han skulle höra det isåfall, och därmed snabbt kunna avbryta det hela. Toaletten var på övervåningen, och det mesta hörs ganska bra i det här huset. Så han började försiktigt ta på hennes bröst, nypa i hennes bröstvårta. Hon såg ut att njuta av behandlingen, och kröp närmare honom. Sen gav hon honom en kyss, och de satt snart och hånglade med varandra. Johan visste inte vad som flugit i honom. Eller vad som flugit i henne, för den delen.
Han satte ner sin hand innanför hennes byxor och började massera hennes fitta, och hon gav ifrån sig korta stön ibland. Sen hörde de en smäll i toalettdörren, och Johan avbröt snabbt vad han höll på med, hon drog på sig tröjan och de satte oss som om ingenting hänt i olika ändar av soffan. ”Vad ser ni på?” frågade Jeanette, och satte sig bredvid honom. ”Massa halvnakna tjejer som dansar” svarade Frida. ”Gillar du halvnakna tjejer som dansar?” frågade Jeanette och skrattade. ”Öh, hurså?” ”Vi kan väl ställa oss upp och dansa?” frågade Frida. ”Verkligheten är ju klart bättre än teve.” De fnissade återigen, ställde sig upp och började dansa med varandra, en väldigt närgången dans. ”Vi kan väl ta av oss lite, så vi ser mer ut som de på teve.” sa Jeantte till Frida, och Johan satt som trollbunden och tittade på i vardagsrummet när de dansade framför teven, till någon hiphop låt av eminem.jeanette drog av sig tröjan, och sen Frida. ”Men, har du ingen behå på dig?” skrattar Jeanette.

”Nej, jag glömde nog den.” Johan trodde att han skulle dö när Jeanette började dra av sig sina byxor, för att sedan hjälpa Frida dra av sig sina. Nu stod två stycken gymnasietjejer i bara underkläder och dansade för honom. De var oerhört närgångna, och snart kysste de varandra. Han kände lite av ett sting av avundsjuka, men tänkte samtidigt på vad han och Frida gjort när hon inte såg. Nu var det väl jämnt, antog han. Jeanette satt och masserade Fridas bröst, och han var väldigt sugen på att ta fram sin kuk, även om han inte vågade. Det var iallafall väldigt obekvämt i jeansen, vilka Johan öppnade lätt, så att kuken kunde nå sina största höjder.

”Vi har nog försummat någon” säger Frida och går fram till Johan, och drar av hans byxor. Johan gör inget motstånd när hon drar av honom kalsongerna och börjar suga av den. Jeanette sätter sig bredvid, och han börjar utforska hennes kropp. Vi möts snart i en djup kyss som innehåller bara lite tunga. ”Tycker du jag är sexig?” frågar hon. ”Oh ja, jättesexig. Frida också.” Johan svalde efter att ha sagt Frida's namn. Han ville inte förstöra något mellan sig och Jeanette, men Jeanette verkade inte ta illa upp. Snarare förde hon min hand mot hennes behå, vilken hon knäppte upp, och lät falla till soffan. Johans hand började massera hennes fitta utanpå trosorna, men han tog snart mod till honom och drog av dem. De la sig ner på golvet, han började slicka Jeanettes fitta, medans Frida sög av hans kuk. Johan kunde inte hjälpa att ge ifrån sig tysta stön, för det kändes nästan bättre nu än förra gången.

”Jag kommer snart.” sa han tillslut. Hon slutade då suga av honom, och de flyttade över honom så att han låg på ryggen. Jeanette satte sig med sin fitta mot hans mun, och han började slicka okontrollerat. Jeanette stönade allt högre, medans Frida övergått till att runka kuken. Johans tunga masserade hennes klitta, och snart kom hon. ”Sluta inte!” stönade hon, och Johan gjorde som han blev tillsagd och fortsatte massera hennes klitta medans hon tömde sig på sina safter. Frida slutade runka Johan, och tog tillslut mod till sig och stoppade kuken i munnen igen. Han kunde inte hålla sig längre när han kände hennes läppar sluta sig kring ollonet, och han tömde sig i hennes mun några sekunder därpå.

När hon tömt Johan på hans sista droppar så sa hon ”Nu är det min tur.” därefter satte hon sig tillrätta och särade på sina ben inbjudande, och han for dit med tungan som var ganska slut vid det här laget, och började slicka henne. För en vecka sen var han oskuld, och nu hade Johan två stycken snygga tjejer i hans vardagsrum. Johans kuk började snart stå igen, vilket var tur, för han var helt slut i tungan, bytte position, men tvekade först. Skulle Jeanette ta illa upp? Jeanette satt och masserade sin fitta, och han ville inte verka alltför ivrig när det gällde Frida. Han ville vara trogen till Jeanette. Men samtidigt visste han inget. Var de ihop, eller vad? ”Har du kondom?” frågade Frida och verkade nästan lite irriterad över att han segade. Johan nickade, famlade efter hans sista kondom han hade i börsen, trädde på den och förde kuken mot hennes fitta. Hon låg ner på golvet, och han började jucka in i henne långsamt. Hon gav ifrån sig korta stön för varje juck.
Jeanette reste sig upp, och gick fram och började först hångla med honom, men eftersom han hade svårt för att hångla med en tjej och knulla den andra samtidigt la hon sig med fittan mot Fridas ansikte, och Frida började ivrigt slicka henne. När han börjat höja tempot så bytte de tillslut position, och Jeanette började rida honom. Johan kände att han var påväg att komma nästan direkt då hon började rida honom, och gav henne en blick som sa att han inte ville något hellre än att vara ensam och knulla med henne, eller bara vara med henne som en vän. Men hon bara log, och verkade inte förstå, vilket fick honom att känna sig lite illa till mods.

Johan masserade Jeanette's bröst medans hon red honom, och medans han närmade sig sin orgasm kände han hur hennes fitta kramade om hans kuk. ”Jag kommer” stönade Jeanette fram, samtidigt som kuken for in och ut ur hennes grotta. Frida såg lite avundsjuk ut där hon satt på soffan och pullade sig själv, men hon fanns inte för Johan vid det tillfället. De enda som fanns var han och Jeanette, där de låg och knullade varandra i en väldigt hög hastighet. Jeanette stönade allt högre, och snart pumpade han henne full. Några sekunder efter hans orgasm kände han att hennes fitta kramade om hans, och att hon kom. Då slutade hon rida honom, och stod still med hans kuk i henne. Han kunde känna att han började slakna, men Frida verkade inte känna för att sluta, utan satte sig och började suga på hans slakande stånd. Jeanette kysste Johan och han började snart utforska hennes bröst. Snart reagerade kuken, som snart befann sig i världens praktstånd, trots att han kände sig lite öm i den. Då bytte de position, och hon ställde sig på alla fyra, och han ställde sig upp och stoppade in kuken i hennes fitta.
”Åhh..” stönade Frida fram medans kuken sakta gled in i hennes våta innandöme. När han kommit in hela vägen, drog han sig ut, och sedan in. Snart började han jucka i henne. Jeanette satt naken och tittade på händelserna som utspelade sig någon meter från henne, vilket bara gjorde honom ännu mer kåt.

Johan stoppade vid hennes sidor och använde dem för att trycka sig in i henne, och hon gav ifrån sig höga stön varje gång hans kuk var som längst in. Efter en stund satte hon sig på soffan med särade ben, och han började knulla henne framifrån. Hon granskade hans vältränade kropp, men började snart blunda. Hon skakade till lite grann.
”Jag kommer!” stönade han till efter en stund, och ökade takten. Snart kunde han inte hålla sig längre, utan tömde sig i henne. Även om det började kännas jobbigt, så fortsatte han för att hon skulle få komma också. Hon gick ner på knä och tog den i munnen när den började slaka, och när hon fått igång den igen så fortsatte de knullandet. Han använde handen för att massera hennes klitta så att hon skulle komma snabbare, och snart fick hon orgasm.

Hennes fitta kramade om kuken och pumpade ut fittsafter, medans han fortsatte jucka en stund, tills hon lugnat ner sig. Då förde han ut kuken, som fortfarande var hård. Jeanette gick då ner på knä, och började suga av den. Det var den skönaste avsugning Johan fått, och det svartnade för hans ögon när han tömde sig i hennes mun. Den här gången var hon mer erfaren, och försökte svälja så mycket som möjligt. Men när han tömt sig på sina sista droppar, drog de på sig kläderna igen. Jeanette och Frida sa att de var tvungna att gå, och sprang ut genom dörren fnittrande. Johan kände sig lite tom, och visste att han behövde prata med Jeanette om dem. Om vad som hänt, och så. Vad ville hon egentligen?

Vid matbordet rörde han inte ens vid middagen, spaghetti med köttbullar. Efter tio minuter skyllde han på att han hade läxor, sprang upp på rummet och tog tallriken med sig. Han smällde upp laptopen på skrivbordet, och tallriken bredvid. Han tuggade i sig en köttbulle, som redan kallnat, och la därefter undan sig maten igen. Han hade ingen lust att äta, istället kikade han omkring för att se om Jeanette var online. Det var hon inte, men det var Frida, som skrev ett snabbt
”Hej.” till honom.
”Hej på dig med.” svarade han, och undrade vad hon ville.
”Vad gör snyggo då?” svarade hon efter några sekunder. En blinkande smiley tittade irriterande på honom, och skammen över vad han gjort sköljde över honom. Han förstod sig inte på sig själv, de flesta skulle väl vara överlyckliga över en trekant.
”Tråkar väl, själv då?” svarade han därefter.
”Tänker på vad som hände idag.” svarade Frida därefter.
”Du skulle inte vilja hitta på något i övermorgon?” la hon därefter till, och gjorde den där välbekanta blinkande smileyn igen.
”Jag vet inte, som vad?”
”Efter skolan, jag kommer förbi till dig.” Johan hade svårt att säga nej, och när han började tänka på dagens händelser var han tvungen att erkänna för sig själv att han blivit kåt.
”Kommer Jeanette?” frågade han istället, hoppfullt.
”Vi får väl se?”

Efter en stund la han ifrån sig datorn, och suckade. Hur skulle han göra med henne nu då? Och han störde sig på att han inte fått tag på Jeanette. Nästa dag var hon inte ens på skolan, han såg Frida som log åt honom snabbt, men Jeanette var som bortblåst. Dagen efter var det med delvis förtjusan, delvis förskräckelse, han såg fram emot att träffa Frida. Han hade hoppats se Jeanette, men hon var inte där heller. Är jag besatt? Funderade han, när han insåg att i princip det enda han gjort de senaste dagarna var att tänka på Jeanette.

”Tja.” sa Frida, och gav Johan en kort kram. Klockan var tre, och han hade beslutat sig för att bara umgås med henne, inte gå över någon gräns. Det kändes fel att säga att hon inte fick komma förbi nu, så han hade lovat sig själv att de bara skulle umgås. Så blev det också, och hon verkade nästan lite irriterad över det. Hon försökte göra några närmanden, men han gjorde motstånd. Efter ett tag drogs hon med i det hela dock, och de umgicks bara. De skrattade, skämtade, och busade med varandra. De kittlades, och hamnade på sängen. Johan var helt oförberedd på situationen som skulle uppstå härnäst, nämligen total tystnad. Han tittade på hennes egna öga, därefter läpparna, därefter det andra ögat. Nästan omärkbat närmade sig hennes läppar hans, och de möttes i en först torr kyss, som snabbt blev djupare, våtare. Han andades allt snabbare medans deras tungor dansade omkring, och utforskade långsamt varandra. Hans händer sökte sig snart till hennes bröst, innanför tröjan, innanför behån, som hon för en gångs skull hade på sig. Hans förnuft sa nej, men han slutade inte, han ville gå längre.

Hon la sig över honom, satte sig på hans mage, och drog av sig tröjan. Han la sina händer på hennes behå, och försökte ta av dem, men misslyckades. Tillslut tog hon av dem själv, och fnissade åt honom, och hjälpte honom därefter få av sin egna tröja. Därefter öppnades knappen till jeansen, och gylfen drogs ner. Boxerkalsongerna misslyckades totalt med att dölja det stånd han hade vid det här laget. Han sträckte på benen, och drog ner jeansen till knäna, lyfte på rumpan och lät henne dra av kalsongerna och lysa upp rummet med hans stånd. Den bultande kuken vart snart avrunkad av Frida, och han kände att han redan höll på att komma. Så han drog av henne hennes kjol, och började smeka henne utanpå trosorna, vilka hon snart drog av. Hans pekfinger började därefter massera hennes klitoris, medans hon runkade hans kuk allt snabbare. Snart tog hon kuken i munnen, och han avbröt behandlingen av hennes fitta, medans hon började suga av hans kraftiga tonårspåle.

En kort stund senare tömde han sig i henne, och hon svalde faktiskt allt, förutom lite som hamnade på magen. När han tömt sig helt, signalerade hon åt honom att hon ville ha samma behandling, genom att lägga sig på alla fyra på hans säng. Han förde därefter munnen mot fittan, och började långsamt slicka den. Hon började ge ifrån sig korta stön medans han kände hur hans kuk återigen började fyllas med blod. När den stod upp, la han sig under henne, tog fram en kondom och trädde på den. Hon la sig därefter under kuken, som om hon inte kunde vänta längre, och han trängde in i hennes fitta. Han tänkte på Jeanette, och undrade hur hon skulle ta det hela, medans fittan långsamt stötte in i hans kuk, och de båda förenades. Efter en stund bytte de till en position där hon låg på rygg, och han stod upp. Han förde ovant in kuken i hennes fitta igen, och började därefter knulla henne igen, hårdhänt. Hon stönade till högt, och han började nästan oroa sig för att någon skulle höra något, allteftersom Frida verkade närma sig klimax. Hon satte ena handen mot klittan, som hon började massera. Han förstod att hon var påväg att komma, då hon slutade och började krama hans täcke. Medans hennes fitta kramade om hans kuk, kände han att han var påväg att komma igen, och det var hon också. Snart pumpade han henne full, så full som man kan pumpa någon med kondom på, och hon skrek till av orgasmen och dess efterdyningar.
”Mmm..” sa hon. ”Fortsätt knulla mig..” han gjorde lydigt som hon sa, tills han började slakna, därefter tryckte han sig ur hennes fitta, la sig ner på sängen och insåg vad han höll på med.

”Vi borde nog sluta..” sa han därefter, och kände sig lite ledsen.
”Vadå då?” sa hon och tittade frågvist på honom. Han visste inte vad han skulle svara. Skämdes för att säga att han tyckte om Jeanette. Istället tittade han på Frida, och såg Jeanette i henne. Frida låg bredvid honom, helt naken. När han inte svarade gav hon honom en kram, och pussade honom på kinden. Johan visste inte varför, men han pussade tillbaks, och medans han kände hennes nakna kropp trycka sig mot hans, var det något som fick hans hjärna att sluta fungera. Han kysste henne igen, en lång, förbjuden kyss, medans han stånd återigen växte. Han suckade uppgivet, och insåg att han inte skulle bli av med Frida så lätt..

Spana också in:

tevepro:

I skönlitteratur använder man inskjutna rader för att markera ett nytt stycke. Inte blankrader.


Inom litteraturen är det allmänt känt att författare gör hur fan de vill. Douglas Coupland är ett bra exempel på att spåra ur. =)

Jag brukar hålla mig till blankrad, tycker det är bättre, det är ju en novell. =)
tevepro:

Visa vad du menar.


Alltså, varje skönlitterär text behöver inte använda indrag. Man får använda vad man vill, vanligtvis ändrar man till indrag däremot, för att korta ner novellen, men det är editörerna som gör sånt, inte författarna.

Douglas växlar dock mellan typsnitt, font, etc hela tiden. Lite av hans stil, numera.