Forumet - Skolattack i trollhättan

Skolattack i trollhättan

2733 2 68
Ja, det har olyckligtvis kommit hit och vi hade nu en skolattack (med kniv eller "svärd")  i Trollhättan på skolan kronan (stadsdel krongården). 1 ska tydligen vara död och flera skadade. Tror det ska vara 4 elever (inga barn utan runt åk 8/9) och en vuxen (antagligen lärare då). Diskutera. Varför har det kommit hit nu tror ni? Varfrför? Konsekvenser av detta osv... ?

Spana också in:


Niklas: Verkar enligt media vara en ensam galning med nazistsympatier. Attacken skedde på en skola där 9 av 10 är invandrare. Detta talar för ännu ett hatbrott som inneburit flera döda, isåfall det andra på bara några månader. 

Sverige håller verkligen på att förändras. 
Tror inte detta dåd var politiskt motiverat, utan det handlar nog om en psykisk sjuk pojke som inte fått den hjälp han behövt av den svenska psykvården.


Så går det när man bantar ner psykvården så rejält och lägger pengarna på andra områden. Desto sämre psykvården blir i Sverige, desto fler vansinnes dåd kommer vi se.


Detta kommer ge MSM vatten på kvarn. Vi kommer nog få se artiklar efter artiklar om vi måste kämpa mot rasismen osv, fast dådet är nog knappast rasistiskt. Det handlar som sagt om en psyksjuk ung person som antagligen sett Bowling for Columbine för många gånger och tillslut ville göra samma sak. Det syns på hans kläder, en stor slängkappa osv, precis som en av gärningsmännen på Columbine hade. Men, svensk mainstream media är väl knappast kända för att tala sanningen.