Forumet - Skolflörten

Skolflörten

351 0 24
Vet inte riktigt vart jag ska börja, mer än att jag har en liten skolflört som jag börjar bli galen på. Kan bara inte sluta tänka på honom.

Flörten är en kille i min skola som jag har haft VÄLDIGT extrem ögonkontakt med den senaste veckan. Men jag kan inte riktigt avgöra vad de blickarna betyder.

Ungefär såhär har det sett ut;

Tillfälle 1.

Klev på en smockfull skolbuss och fick syn på honom längst bak i bussen. Mitt hjärta bankade väldigt mycket fortare och jag förflyttade mig bakåt i bussen för att se om det fanns någon plats längre bak. Jag vågade inte riktigt titta på honom, utan såg honom bara i ögonvrån att han satt och snackade med en polare. När jag närmar mig ser jag hur han slutar prata och kollar(stirrar?) på mig. (Inga platser lediga). Dubbelkollar igen. Jag märker sedan att det finns en enda plats - bredvid honom, fast på andra sidan gången. (Ca en halvmeter ifrån). Avlider lite granna och vågar inte röra mig en mm hela vägen till skolan.


Tillfälle 2.

Får syn på honom samma dag i matsalen. Sitter nära ingången och ser när han hämtar mer mat. Plötsligt får han syn på mig. Tar lite mat samtidigt som han kollar upp på mig. Han håller kvar blicker i ungefär 3 sekunder, sedan går han iväg.Vid andra tillfällen har vi bara haft ögonkontakt. Mött varandra i korridorerna osv.

Hur ska jag veta om det är mig han kollar på? Hur ska jag veta om han kollar på mig bara för att han är intresserad eller bara för att han VILL kolla? Vad betyder detta egentligen?

Det här är verkligen en kille som jag gärna skulle vilja satsa på. Ska jag fortsätta med ögonkontakt och se vad de leder till? Kanske han tar initiativet? Jag är extremt blyg när det gäller främmande personer. Han verkar också vara väldigt blyg för den delen. Internet-vägen känner alldeles för feg.

What to do?!

Spana också in:

Det låter helt klart som om han är åtminstone lite intresserad av dig. Han har sett dig och haft tydlig ögonkontakt med dig. Fortsätt så men försök att göra lite lite mer varje gång. Liksom försök att flörta och charma väldigt mycket. Det kan vara svårt men här är lite tips. Du kan..

- ha ögonkontakt med honom en längre stund och väntar tills han tittar bort och inte du.

- le smått (inte överdrivet annars kommer han bli rädd) när ni har ögonkontakt med varandra.

- fråga honom om saker. Vad som helst, visa bara att du vill ha kontakt som t.ex. "Du, vet du vad klockan är?" eller "Du skulle inte råka ha en penna jag kunde låna? Det skulle vara skit schysst av dig."

- Sen kan du ta större steg som att fråga om hans msn eller nummer om inte han frågar dig först [wink].

Sen är det bara att fortsätta. Snacka med honom, vad som helst. Kanske ni satt och chatta om nåt speciellt som du kan ta upp i skolan sen. Som " Lycka till med matchen på lördag ". Aa du förstår.

Efter det borde allting flyta på. Men stressa inte, allting tar minsann sin lilla tid. Hoppas tipsen hjälpte dig något ;). Kram,
SarAaaBengtsson:

förstår precis hur du känner :)
Har också sån där ögonkontakt med en kille fast han går i min klass =/ Grejen är att det har varit så i över 1 halvår och jag börjar faktiskt tröttna på det :(

heleniisen's råd är smarta !!


hm, men du vet att du aldrig ska ge upp! :) du har i alla fall det enklare då du kan prata med honom!
petronellasss:

hm, men du vet att du aldrig ska ge upp! :) du har i alla fall det enklare då du kan prata med honom!


jag vet :) Men jag är sjuukt blyg.. Jag blir helt skakis så fort han är i samma rum och det är han ju nästan hela tiden eftersom vi har lektioner med varandra =/ mina betyg är sänkts en hel del sen dess och folk undrar varför, Kan ju inte direkt berätta det [sad]
För mig själv är det nog bättre att ge upp det, Men de är svårt [sad]