Forumet - Skolfoto spex

Skolfoto spex

8889 0 36
Nästa vecka ska vi ha skolfoto, och även spex foto, min klass har inte pratat om vad vi sa klä ut oss till, så jag tänkte ta upp det imorgon och ge lite förslag, men problemet är att jag inte vet själv vad man skulle kunna vara.
Två klasser ska svara superhjältar och nördar.

Kan nån komma med lite förslag? det skulle vara toppen[bigcheers]

Spana också in:

Vår skola är cp så vi fick inte syfta något på sex. Vi tänkte annars ha kört på att tjejerna klädde ut sig till träd och killarna hade tröjer där det stod "dendrofil" på. Vår klass heter alltså SP3b (SP tree b = SP träd b). Det fann någon i klassen väldigt intressant. Men istället blev det att hela klassen, förutom jag låg sminkade med blåtiror och sådär på marken, och jag stod med boxningshanskar mot min mentor (vi har bråkat ständigt i alla år). Alla som låg på marken hade papper där det stod typ "rapport", "Historia" (vi har henne i historia) och "källkritik" på. Sen under bilden skrev vi "Ett tips från SP3b, läs aldrig Historia C".

Men en klass vet jag att de klädde ut sig till fjortisar och nördar och skrev under "vilken etta är du?". Den är lite kul tkr jag. Det är bra att veta vad ni är för klass också, det kan ju vara kul att ha något klassrelaterat.