Forumet - Skolmaten

Skolmaten

1589 1 51

Spana också in:

Skolmaten är ok ibland. Det är klart, jag skulle uppskatta bättre kvalite, lite mer uppdelad mat (inte ihoprörd fiskgratäng och potatis osv(vet inte om just det varit men du fattar) 
uppdelad sallad osv. MEN! Det går att påverka.
förra hösten tycket vi vår skolmat blivit ännu sämre, ljummen, utspädd med vatten osv. PÅ EN ht bestämde vi att vi skulle protestera, då den faktiskt varit bättre förut. Vi fick med oss ungefär halva högstaiet(är typ 300 elever, så 150 ungefär som protestera hela veckan, några var vissa dagar med på idén)
vi bojkottade skolmaten, tog med oss egna matlådor å åt i korridorerna istället, tog hit tidningen som både filmade och skrev om oss.
inte mkt förändring i början, men nu märks det mer och mer. (han som bestäm  skolmaten kom till oss å LYSSNADE på oss för en gångs skull)
vi har fått bättre fiskgratäng, förutom vanlig mat även vegetarisk och soppa varje dag. uppdelade sallader oftare, mer mat av den vi äter(mer typ husmanskost aktigt) potatisbullar ex som vi ej haft på 2 år, har vi nu haft 2-3 ggr denna termin.
då nu klagar vi ej på skolmaten mer(haha, rektorn är nog nöjd då, vet inte hur många möten HELA vår klass var på med henneXD

om ni tyck den är dålig, gör något åt det. vi har rätt att säga vår åsikt(kan nämna att i samband med protesten hade vi just börjat med politik osv XD)