Forumet - Skolstart, börja gymnasiet, bara ja som är nervös som fan??

Skolstart, börja gymnasiet, bara ja som är nervös som fan??

1673 0 18

Spana också in:

Jag tog studenten i juni och börjar på universitet på måndag nästa vecka. Därför kommer jag inte ihåg så mycket från mitt första år på gymnasiet.. Men gymnasiet var absolut de bästa tre åren av hela min skoltid, trots motgångarna.

Mina övriga råd är väl till er alla att balansera skolan och fritid. Gör så mycket du kan i skolan. Sen belönar du dig själv. Ta gärna med vattenflaska till lektionerna.Min äldre syster fick vänner efter ca 1-2 veckor. Då kände hon ingen. Bra saker tar tid! 

Jag önskar er alla lycka till med skolan och kämpa!! Tvåan på gymnasiet F:ade jag och mer än hälften av min klass på matte 2b nationella (samt på de vanliga proven) men jag lyckades få E i slutbetyg som tur var.. Så om du känner dig dålig så tänk på min klass

Hejhej88: Bara ja som är nervös över å börja gymnasiet? Orkar inte skaffa nya vänner, eller är väl mer rädd att ingen vill va med mig(?) Anyway Hur känner ni inför skolstarten?
Jag det är nervöst första gången. Jag var själv skitskraj till att gå till aulan där alla satt, men blev snabbt bekväm. Jag gick motvilligt till den fyllda byggnaden. Bit ihop så blir det snabbt bättre. De flesta har ångest första dan. 

Värt att tillägga att detta var nu 3 års sedan.