Forumet - SKORPAN74 LÄS DETTA ÄR DU SNÄLL!

SKORPAN74 LÄS DETTA ÄR DU SNÄLL!

184 0 27
Andvändare skorpan74:

http://ungdomar.se/user_info.php?user_id=137007

Okey, nu har vi alla hört om hur du tycker att det är ok att skriva om incest och barnporr. Men jag måste fråga, tycker du själv att denna sida är den rätta för ditt skrivande?

Detta utdrag kommer ifrån: http://ungdomar.se/about_us.php

Besökarstatistik
Medlemmar är i åldern 13-30 år med en snittålder på 18 år.
Internetsajten Ungdomar.se är en virtuell mötesplats för unga människor.


Här med en snittålder på 18 år, där alla kanske inte ens har haft sexuell kontakt ännu lägger du ut dina texter. Säg det högt till en annan människa i din närhet och se hur den reagerar?

Jag vet att du har sagt att du fortfarande känner dig ung och därför har lika stor rätt som alla andra att utrycka dig på detta forum. Du har också antagligen lika stor rätt som vem som helst att sktiva här men skulle du inte kunna hitta en annan sida som passar din målgrupp bättre? Jag ser nämligen denna sida som en fristad från snuskgubbar i övre medelåldern till skillnad från tex Lunarstorm.se där man ofta kan urskilja dem. Även om du tycker att du är ung finns det andra som inte tycker det..

Jag går inriktningen Beteendevetenskap på gymnasiet och får där lära mig hur olika sorters människor fungerar i samhället:
En pedofil har ofta en väldigt osäker personlighet, söker sig till yngre människor genom tex internet och tycker att de har all rätt i världen att utnytja dem. Does it ring a bell?

Så för allas bästa, stick här ifrån[smile]

(Det vore taskigt om jag inte hänvisade till andra liknande webbplatser som rör din målgrupp: facebook.com , match.com och redtube.com)

Spana också in: