Forumet - SkottJakten i ÅkersBerga

SkottJakten i ÅkersBerga

102 0 7
Vapen Och Militär. Berättelsen om Den Stora SkottJakten som Ägde Rum den 15 Februari Givet år. Mer eller Mindre Ett Drama med Högsta klassifikation Inom Det Militära. Det Började med Att Samtliga parter Ingick I ett Så Kallat ÅterBandsTricks Som Går ut på I sig Självt Att Mer eller Mindre Överutveckla Sina Förmågor Inom Segel.

Då Steg Store Chefen Chef- och Ledarskaps-Experten Örje Öl Fram Till TalarStolen Och kollade ut Genom Skogen. Finns Det Några Älgar Att Skjuta Så här Dax Under året? Omöjligt. Ingen Som Kunde Svaret På den Frågan, Men Alla Gillade Att Frågan Kom Fram Till Ljuset Och Fick Se Markens Ljus Lysa I sig Självt.

-Ursäkta.

-Känner Du Till Den Hemliga Jakten Som Pågick Under decennier?

-Va?

Nu Visste Alla Vad Som Har Hänt Mer Eller Mindre. Så Ingen Kommer Till Skada Ingen Som Kan Ge Uppskador Eller Säga Till Det Högsta Markmakten Att Sluta Lysa Ljus I sig Självt.

Ta Inte Den Här Platsen Är Du Vänlig, Säger Lenna Phillipsson. Som In Te Är Den Berömda Sångerskan Och MelodiFestivalen Lena Philipsson Även Kallat LENA PH. Som Man kan Kalla Det. Platsen Kommer Från Det Grekiska Mytologin Och Filosofen Jan Börje Som Lever Under 1500-Talen Och Har Utvecklad Den Stora Synen Kring Det Hela. SkottJakten. Mer Eller Mindre Sagt Nu Råder Det Inga Tvivel Om Fortsättningen.

Tack För Du Ville Utveckla Din Syn På SkottJakten, Börje, Är Du Väldig Trevligt, Använder Du Dove Sschampo? Det är Du Värd.

Spana också in: