Forumet - Skräckfilmer.

Skräckfilmer.

2337 0 28

Spana också in:

Jag letar efter en film som man blir rikigt, riktigt rädd av. En sådan som man kan gå i flera veckor och fortfarande kolla bakom sig när det är mörkt och helt enkelt ha en olustig känsla konstant. Letar fortfarande efter en sådan. The Exorcist, The Others och The Shining är de jag uppskattat mest hitills.

Yamaha biker:
The Shining tycker jag fortfarande är en höjdare.
Den verkade ändå helt okej Glad
elanos: Nej läskig är den väl inte, dock ruskig som attans. Ett bra val om du känner suget efter en riktig må-dåligt-i-hela-kroppenkänsla. Som nämnt ovan tycker jag också verkligen att du borde se The Shining!
Ja precis, en "riktig må-dåligt-i-hela-kroppen känsla" haha. The Shining okej Glad
titanicfanatic: Jag letar efter en film som man blir rikigt, riktigt rädd av. En sådan som man kan gå i flera veckor och fortfarande kolla bakom sig när det är mörkt och helt enkelt ha en olustig känsla konstant. Letar fortfarande efter en sådan. The Exorcist, The Others och The Shining är de jag uppskattat mest hitills.
Ja exaakt, sådana filmer letar jag efter! Var dom läkiga?Skadeglädje
S3ON: Snackar vi psycho-filmer med ton av blod eller övernaturligt med onda andar, demoner etc? Skräckgenren är mkt bred, finns ganska många undergenrer där.
Vet inte haha, någon som man blir helvetes skrämd på.Skadeglädje
Infinite Waters: The ring, it follows 
Taaack!
presidente: High tension
[REC] och [REC]2
[REC] trailern verkade inte läskigt, mer tråkig. Har du sett den? Om du nu gjort det vad tyckte du om de?

S3ON:
det vill säga
Jaha nä inte alls " dvs ingen" ,vill helt enkelt ha en dö läskig film.
Tigerdrottningen: Paranormal activity 4 finns att ladda ner nu. Det ska vara den läskigaste hittills (det sägs väl iofs jämt men den här har fått folk att lämna biosalongen)
Juste paranormal. Kan man ej se den utan att ladda ner?  Min bror laddar ej ner skräckfilmer till mig, men om jag kan se den utan nedladdningar kan han ej göra nåt åt saken.