Forumet - Skratta åt mig

Skratta åt mig

571 0 53
Tre saker är relevanta för den här berättelsen:

1.Min flickvän sedan 2 år tillbaka.

2.Ett retard av honkön, som jag inte ens hälsat på på 2.5 år, trotts att vi går i samma skola, delade klass under högstadiet, då var hon en bitch av episka proportioner, mobbade folk, och var allmänt katig och efterbliven.

3.En retarderad skola som, i jämställdhetens namn, har bestämt sig för att sköta balparen igenom ett omröstningssystem, istället för det mer traditionella sättet, där man själv får bjuda in sin baldate.

I går satt jag och några kompisar, precis efter att ha fått reda på att skolan ska ha omröstning om vilka ens baldater är, och listade de vi inte ville ha, gissa vem som kom etta på listan? Och gissa vem jag fick?

Skratta åt mig.

Spana också in:

haha, minns på vår bal. Det var så jävla viktigt vem man skulle gå med osv i vissa klasser (vi som gick itdata sket väl fullständigt i vilket). Jag skulle gå med en kompis men hon dissade mig typ veckan innan för att gå med sin pojkvän, fullt förståeligt.

När man väl var på plats sket väl folk fullständigt i vem som var där med vem, det blev ju fylleslag och anarkistiskt hånglade ändå.