Forumet - Skriv en sammanfattning på 2009

Skriv en sammanfattning på 2009

1086 0 101
Hej Um:are.

Nu när 2009 börjar dra sig mot sitt slut så tänkte jag ge er en chans att titta tillbaka på detta år för att ta lärdom av det så att vi på så sätt med full beredskap kan ge oss in i 2010!

Sammanfattningen kommer gå till på så vis att man strategiskt börjar med januari, skriver lite om den månaden, saker man gort som man inte tidigare gjort, saker man insett, vad som gjorde en lycklig den månaden, saker som inte gjorde en lycklig och vad man saknat, etc etc. Man fortsätter sedan med februari osv.

I slutet kan man om man vill skriva vad man ska göra för att få 2010 att bli så bra som möjligt t.ex. lära sig tycka om sig själv, uppskatta alla som bryr sig om en, plugga mera, plugga mindre, vara positivare m.m.

klara, färdiga, GÅ! [y]

Spana också in:

Vision:

Alla är så positiva så det värmer i hjärtat! [love]


ok jag ska vara positiv [y]

Bra:
Fått en del nya vänner
Festat mycket
Skrattat bra mycket
Flyttade hemifrån
Märkte att jag kunde lata mig lika mycket i mitt nya hem som hemma

Dåligt:
Vet fortfarande inte vilken utbildning jag egentligen ska läsa
Hemskt jävla år, fuck it. Fått verkligen lära mig hur sorg känns, fått lära mig hur det är att vara deprimerad och avstängd från omvärlden. Blivit ignorerad av mina vänner, gjorde misstaget att träffa en speciell kille. Ja, blää. också har jag förstått hur tråkiga kkompisar jag har.

Iofs har jag varit med om fina saker också. Verkligen fått upp ögonen för världen och förstått att man ska leva här och nu. Ändrat personlighet helt och hållet, förhoppningsvis till det bättre. Har helt och hållet slutat vilja plugga vidare direkt, skaffa man, barn, hus och allt på det klassiska sättet. Nu vill jag resa, resa, knulla, dricka, resa, och sen kan jag träffa en intressant man. hehe. Hultsfred i sommar var också bra, träffade många bra människor. var utomlands, världens bästa resa någonsin, kommer aldrig glömma den.

Ja, vemodigt år. Hoppas nästa blir snäppet bättre. Mina mål är att vara mer positiv, minnas min pappa mer, prata om honom mer, göra mina läxor och försöka luska ut vad jag ska göra efter studenten.
januari: inget hände
februari: på sportlovet fick jag mn första riktiga ångestattack tror jag
mars: kommer ej ihåg
april: på påsklovet mötte jag jimmy för första gången
maj: var hemma hos jimmy för 2a gången(pojkvän-flickvänstatus)
juni, juli, augusti: sommarlov, träffade jimmy 3e gången (vi får se-status) och i slutet av lovet var jag hos Troff och kollade på Malcolm
september: började 3:an
oktober, november: tråkigt, ovärt, deppigt
december: nu, alltså inget händer. eller fyllde arton, första födelsedagen jag gråtit under[party]

sammanfattning: slängde bort året på ankzor och deppande, inte endast dåligt men mestadels