Forumet - Skriv här så ger jag dig en anime-karaktär

Skriv här så ger jag dig en anime-karaktär

12926 4 90

Okej. vi hade en forumlek som gick ut på att ge varandra en karaktär men den gick rätt kasst med tanke på folks (förmodade) bristande insyn i den japanska popkulturella sfären. Nu när jag behöver ett tidsfördriv så tänker jag ta mig tid att dela ut en passande karaktär till frivilliga som kommer baseras på avatar, namn, profil och inläggshistorik. Vissa har jag såklart ett bättre "hum" om, men känner jag inte till personen ifråga så tänker jag göra reachers efter ork. Jag ska även försöka få till en motivering till de karaktärer jag valt. Vissa kan dock bli utan.

Karaktärerna kommer att hämtas från anime/manga serier (rubriken är förkortad), möjligen noveller och spel ifall jag finner någon riktigt passande. Men främst anime kommer det att vara.

Andra är välkomna att ge en till mig, eller bedöma andra i tråden med (likt den förra tråden) ifall de känner för det också.

Låt oss se om den här tråden kan få någon fart. så shoot.


TLDR:
Skriv här så delar jag ut en anime-karaktär till dig.

Spana också in:

Zerafina: jag vill ha en! :D :D

Mio från K-On!

Akiyama.Mio.full.905445.jpg

känns ju rimligast då du redan har henne som avatar.

den_fete: shoot.
Takumi Nishijou från Chaos:Head

tclchaoshead03bluray720.png

Distanserad från samhället, tycker det mesta är skit. går endast till skola, jobb, aktivitet för att du måste och lagom mycket för att komma undan med det. Dina nöjen sträcker sig huvudsakligen till sånt som går att göra genom en dator. Du är dålig på att hantera tjejer.

City mormor: je mej
Revy från Black Lagoon.

52238-vlcsnap_186676.png

Kasst leverne, dränkt i jordisk förnöjelse i form av cigaretter, sprit och lättja. En triggerhappy brud med attityd och schysst outfit.

Istechetvåpunktnoll: Skjut
Fan, du var svår ska sägas. Står mellan två alternativ men det blev slutligen:

Reijiro Enokizu från Mouryou no Hako

MnHSummary18_zps96a86178.jpg

En weird privatdetektiv, klipsk och "street-smart", flummar dock runt för mycket och kan inte riktigt utnyttja sin fulla potential.

ennie: Galen

Mahiru Inami från Working!!

working-inami-falcon-punch-1.jpg

En petite liten tös med hjärtat på rätt plats. Har dock en långtgående psykisk aversion mot män vilket får henne att agera fysiskt så fort de kommer inom räckhåll, vilket skapat problem för manliga gäster som medarbetare.

aristoteles: Kör!
Ginko Mushishi från Mushishi

Ginko.Mushishi.full.715532_0.jpg

En mushishi, mystisk läkeman som reser runt i världen och hjälper människor med övernaturliga fenomen. Plockar med dig souvenirer från alla de ställen du besöker.

df rqp: jaa
Houtarou Oreki från Hyouka

Houtarou-Oreki-hyouka-33487254-478-286.p

Går under mottot "energikonservering", gillar inte att göra något speciellt, gör endast tillräckligt för att klara sig undan från sysslor och arbeten. Måste få en push för att göra någontingen. högintelligent men kan inte utnyttja det tack vare sin personlighet.
FNÖ: Giv mig en karaktär.
Hitoha Marui från Mitsudomoe

mit4.jpg

Du har en hamster som avatar, har inte så mycket annat och gå på tyvärr.

Leijonsparf: jag, jag.
Dr.Asakura från Armitage III

dr.asakura.png

Har en dröm om att göra mars en levande grön planet beboelig för människor och djur. Varit med och forskat fram Cyborgar kapabla att föda barn, som gör att mars på sikt ska sluta vara beroende av immigration från jorden och kunna göra sig självständiga.

mynona: vill ha, vill ha
Horo "the wise" wolf från Spice & Wolf

horo (5).jpg

Som en hednisk demi-gud med ett par sekler på nacken har du fångat upp både det ena och det andra och kan nu titulera dig själv som "vis". Tycker om att mysa, äta sötsaker och har en utåtriktad personlighet. Reser med en handelsman i hopp om att åter besöka ditt hemland i norr.