Forumet - Skriva av mig, är det något emellan oss/kommer det någonsin bli?

Skriva av mig, är det något emellan oss/kommer det någonsin bli?

100 0 4
Tjo!

Jo det är såhär, jag har känt en tjej i ca 1.5år nu, som kompis det vill säga. Och jag har på något vis gått och kärat ner mig nått fruktansvärt i henne, kan inte gå 2timmar utan att hon kommer upp i skallen.

Iallafall, jag sa det till henne en dag, hon blev såklart paff efter att få höra det efter 1.5år, det är ju rätt lång tid, normalt brukar man ju dra på i början när man träffas eller liknande. Men jag sa som det var, tog ett tag, nu är jag dock osäker om vi är ihop eller om det ens finns något eller inbillar jag mig bara?

Hon skriver <3 puss och grejer till mig, om jag inte är inne på msn på kanske 1-2dagar skriver hon något sms typ "Vaken? <3" "Är du där? <3" o shit, kanske är meningslöst jag vet inte.

Detta har pågått i ca 3månader nu, börjar bli förvirrad om vi är ihop eller inte, jag fick aldrig något direkt svar sist jag frågade men eftersom hon skriver <3 puss o sånt nuförtiden så..?

Kanske ska tillägga att vi dock bara träffats 1gång irl, har frågat om hon vill träffas irl igen men hon brukar oftast dra upp "Du är tyst" eftersom jag inte brukar prata om allt som kommer upp i skallen.

Har dock fått ett litet problem nu känns det som, igår snackade vi ca 1timme på msn bara, utav dom 13h vi satt vid datorn båda två, vet inte om det är något speciellt antar att det händer kanske? Iallafall hon började dra upp massa random grejer och sedan kallade mig för idiot störd och trög utan att jag ens sa något illa om henne.

Jag blev sur och sa att jag skulle dra och lägga mig, mest för att jag inte orkade mer av henne just då och dels för att jag hade sovit 1timme den natten innan.

Nu när jag vaknat hade jag fått sms "Godnatt <3", och just nu vet jag inte vad jag ska göra eller svara.. Kommer det någonsin bli något emellan oss, redan gått 3månader och vi sitter fortfarande och smörar på msn som om det vore första eller andra natten vi träffades.

Leker hon med mig bara? Är vi ihop eller vad är det ens, efter att ha suttit o tänkt på detta i ca 3h utan att ens komma på någonting bra till slutsats så.. kan ni hjälpa mig? [blush]

Spana också in: