Forumet - skriva brev till syv/syo

skriva brev till syv/syo

611 0 14

Spana också in:

Har skrivit såhär långt nu..

Hej

Det känns viktigt att jag skriver till dig, eventuellt för att stämma möte eller samtala i telefon.

Jag har inte varit i skolan nu på några veckor eftersom jag inte klarar av det. Jag ska på utredning nästa vecka och får förmodligen ett läkarintyg om jag ber om det. Vet inte riiktigt hur jag ska göra med studierna då jag inte gjort några arbeten och känner mig bara stressad av att ens tänka på skolan. Jag har heller ingen motivation då jag vet att jag inte kommer få fullständiga betyg samt saknar framtidsdrömmar. Det enda jag kan fokusera på är att klara av är att gå upp och göra saker hemma, det är jobbigt nog att ta sig upp ur sängen.

Det känns för mig som att jag måste tänka enbart på mitt mående för att det ska förändras. Mitt mående sänks för minsta motgång och jag klarar inte av det. Jag vet inte vad det bästa är men alternativen är väl att börja om 3:an efter sommaren eller att börja i folkhögskola och läsa upp mina betyg där. I vilket fall så behöver jag en skolpaus nu direkt.
elverpigen:

tyckte det var bra! har möte inbokat med min syv imorrn och läkartid på måndag. buhu. har typ feber varje dag för min kropp är så slutkörd


tack! åh.. men tur att du har läkartid på måndag då kanske du kan få någon medicin eller hjälp eventuellt läkarintyg? om du inte redan har det.

lycka till hos din syv