Forumet - Skriva till en tjej

Skriva till en tjej

1330 1 24
Jag heter Johan och bor i Kalmar. Jag har sett en tjej i skolan som jag har börjat ta kontakt med på kik. Först skrev jag hej och då svarade hon inte. Då undrade varför hon inte svarade och då skrev hon: för att jag inte känner dig? Då skrev jag att jag har sett henne i skolan och skulle vilja lära känna henne. Hon frågade vilken klass jag gick i och om jag visste vilken klass hon gick i. Det visste jag inte. Sen frågade jag om hon ville lära känna mig. Då skrev hon ja. Vad tycker ni jag ska skriva om nu? Jag vill bara bli kompis med henne, inte bli tsm med henne.

Spana också in:


Pappbox:
connect the dots dude, jag kan inte göra allt här ju
hitta gemensam mark att stå på först, antingen kan du bjuda med henne på en träning eller så hänger du med henne på hoppning
har ingen aning om ålder på er två så jag vet inte mer vad jag kan göra
Jag tror inte hon skulle tycka det var kul att titta på en träning i två timmar och jag gillar inte hästar. Vi är 14 år. Kan jag inte bara föreslå att träffas någon dag så får vi se vad vi gör?

Ifkgoteborg: Jag heter Johan och bor i Kalmar. Jag har sett en tjej i skolan som jag har börjat ta kontakt med på kik. Först skrev jag hej och då svarade hon inte. Då undrade varför hon inte svarade och då skrev hon: för att jag inte känner dig? Då skrev jag att jag har sett henne i skolan och skulle vilja lära känna henne. Hon frågade vilken klass jag gick i och om jag visste vilken klass hon gick i. Det visste jag inte. Sen frågade jag om hon ville lära känna mig. Då skrev hon ja. Vad tycker ni jag ska skriva om nu? Jag vill bara bli kompis med henne, inte bli tsm med henne.
Ahh shit bror, vet hur det där känns. Men skriv nåt som ni båda kan relatera till typ nåt från skolan, om ni har nån ni umgås med gemensamt, nån lärare eller vadsom. Såna där "hej vad gör du konversationer" blir lätt stela