Forumet - Skriver av mig om det jag mår illa av.

Skriver av mig om det jag mår illa av.

2452 1 44

Hej... Måste bara skriva av mig nu! Okej jag är rädd för att det kanske kan finnas 'utomjordingar' då jag inte vet om dom nu finns vill dom attackera oss? Eller finns dom redan bland oss? Och en annan sak som jag är ganska gråtfärdig för... Jag kan ligga o smått gråta och kallsvettas då jag tänker på att någon dag så kommer mina vänner dö och min familj o jag kommer dö? Jag intalar mig själv att eftersom att jag inte vet meningen med livet då meningen med livet är olika för dom flesta. Så säger jag till mig själv 'Lisa bara sluta tänka på det då du inte vet något om vad som kommer hända! Dåliga saker måste hända för vad fan lever vi annars för? Vi lever ju inte direkt i ett godisland eller baconland' Så... 'lättnad' Har ni också tänkt på sånt hära? 

Spana också in:


reben: kom på en annan grej, när jag tänker på rymden o havet brukar jag oxo må illa o ibland gråta!!!!!!!!!!! känner ngn igen sig i d1a????
när jag var yngre så fick jag alltid en väldigt märklig känsla av att tänka på både havsdjur och rymdvarelser.. det blev så himla abstrakt men ändå så fanns det liksom skapade saker på riktigt. när jag såg stora valar och sådant så kändes det i hela kroppen, kan ej beskriva hur.. känner liknande ibland fortfarande.