Forumet - Skulle det vara konstigt om jag bara ringde spontant och fråga om hon vill hitta på nått?

Skulle det vara konstigt om jag bara ringde spontant och fråga om hon vill hitta på nått?

812 0 2

Några av er har kanske redan läst mina tidigare trådar. Men samanfattar de hela kort. De började med ett möte, en tjej började kolla in mig. Hon viskade något till sin kompis och sedan kolla hon på mig och log. Sedan pratade vi på fb typ varannan dag i ca 2 månader innan skolstarten. (vi bor inte i samma stad, men går i samma skola).

När vi började skolan så flirta hon med mig i korridorerna vilket jag besvarade. Men sedan så tappade vi kontakten helt och vi log inte när vi sågs längre. Vi har nu pratat 1-2 gånger på fb på typ 2 månader då har vi skrivit på som vanligt, kikat till varandra nån gång och snapchat. Dock bara jag som startar konversationerna nu för tiden, men hon svarar glatt och pratar på som vanligt när vi väl skriver. Vi hargått på stan typ 1 gång då jag frågade om hon ville. Hon sa "absolut, kom hit :)" Annars har vi väll snackat lite grann utöver det. Min kompis har sagt att hon kollar in mig lite på de lektionerna i veckan vi har samma lektion, dock inte överdrivet mycket.

De är bakgrundsfaktan. Hennes kompis har dessutom sagt "Hon har berättat en del om dig ;)". 2 veckor senare så sa hon "klart hon vill prata med dig, ni är ju kompisar?" vilket gör mig osäker... Hon behöver ju iof inte ens veta att hon gillar mig såklart, men först så sa hon ju "Hon har berättat en del om dig ;)" och sedan skrev "Klart hon vill prata med dig, ni är ju kompisar?" så jag är riktigt osäker på vad hon vill.

Nu har vi alltså inte pratat på väldigt länge. Men hon ska enligt min kompis spana in mig på lektionerna vilket jag också sett några gånger, andra så kollar hon inte in mig alls. Därför funderar jag på att ringa upp henne och fråga om hon vill göra något efter skolan någon dag. Är detta ett bra initiativ eller känner vi varandra för dåligt än? Och vad tror ni hon vill med mig?

Hjälp behövs verkligen..


WinterTime: "Hon har berättat en del om dig ;)" och sedan skrev "Klart hon vill prata med dig, ni är ju kompisar?" så jag är riktigt osäker på vad hon vill.
vad ska hon annars skriva? "klart hon vill prata med dig, hon är ju kåt på dig?". överanalysera inte, kör bara! 

ni har ändå ha snackat ett tag och träffats, så ja tycker det känns lugnt. jag tycker du ska ringa och kolla om hon vill hitta på något snart. går hon med på det så se till att ni har något annat ni ska göra innan ni går isär (det behöver inte vara exakt datum och tid för nästa träff men att ni t ex snackat om en konsert ni vill gå på, eller typ att ni bara måste köra go cart någon gång).