Forumet - skulle du ändra din livsstil om...

skulle du ändra din livsstil om...

1062 0 147
LÄS innan du svarar!

Om alla människor skulle få veta att det är 100% bevisa att kristendomens (och judendomens) Gud finns och att Han gör under och att allt det som står i Bibeln är sant, skulle du då ändra ditt sätt att leva på?

med andra ord, skulle du sluta vara oshysst mot andra människor, respektera dina föräldrar och vänner mer (nu påstår jag inte att du inte respkterar dina föräldrar eller vänner, men det finns dem som gör det) etc.

jag tror (hoppas) ni fattar frågan.

skulle du ändra din livsstil om du fick veta att Gud (kristendomen) finns?

Spana också in:

Leverpastejmedgurka:

Sucky Gud om han anser att homosexuella ska stenas och kvinnor ska hålla tyst i församlingen


xD jag har inte sett att detta står så om ngn vet exakt ställe där det om att stena homosexuella står så får ni säga det :)
men det om att kvinnor ska hålla tyst i församlingen, har inte läst det heller :S men det ska inte alls vara så, folk har fått det mesta om bakfoten när det gäller Bibeln
Knarko:

folk har fått det mesta om bakfoten när det gäller Bibeln


Vaddå "det ska inte vara så"? Det står i bibeln, och eftersom att man får tolka bibeln som man vill så finns det folk som tolkar biblen som att kvinnor och homosexuella inte fick vara församlingsledare. Jag har inte fått något om bakfoten, jag vet att bibeln har väldigt många fina budskap, och att om alla skulle ta till sig dessa budskap så skulle jorden vara en bättre plats, liksom den skulle vara vilken tro världen än tog till sig, men bibeln bär på mycket negativt också. Bibeln är väldigt motsägelsefull eftersom att det är många olika personer som skrivit den, så man kan inte tro att ALLT som står i bilen är sant, eftersom att det finns så många olika uttalanden och lagar i den.