Forumet - Skulle du donera dina organ efter din död för att hjälpa/rädda andra ?

Skulle du donera dina organ efter din död för att hjälpa/rädda andra ?

573 1 24

Spana också in:

Czar:

nej (Du röstade på detta alternativ)


eller har inget emot själva grejen att de tar saker från min kropp. men hatar människor atm, och ser inte vem som vinner på att nån del av min kropp används till att hålla någon 80årig äckeltant vid liv i 10 år till eller w/e [confused] lika bra att människor dör, ser inte vad som är så fel med det. + ogillar tanken på att en del av mig kanske hamnar inuti någon äcklig tant eller whatever. ush[n] vill välja vem innan isf!!!

skulle hellre bli såndär som läkarstudenter får övningsskära i eller nåt[blush] verkar roligare
Czar:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Jag har ingen användning för dem då, heller. Mitt medvetande residerar inte i min kropp längre då, det är ingen lokal jag kommer hänga i mer. Mina organ får mycket, mycket ogärna ligga i min kropp och ruttna bort om folk kan tänkas använda dem till något bättre. Använd gärna upp minsta hudflik om det hjälper människor som behöver det.

Skulle vilja slå min familj på käften om de av nostalgiskäl eller vilka skäl som helst jobbade för att gå emot detta efter min död.
Czar:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Jag har anmält mig som organdonatör. Det känns okej för då vet jag ju att dem bara plockar ut organen och låter resten av mig vara orört.

Jag har dock inte godkänt medicinsk forskning då jag inte vill att mina närmsta anhörigas kroppar används i medicinsk forskning.