Forumet - skulle du kunna tänka dig att göra värnplikten?

skulle du kunna tänka dig att göra värnplikten?

10456 0 33
Med tanke på att värnplikten återinförs för de som fyllt 18 i år, tänkte jag att det skulle vara intressant att se hur stort intresset bland ungdomar faktiskt är.Svarsalternativ finner ni nedan.

Skulle du personligen kunna tänka dig att genomföra värnplikten?

Spana också in:

Absolut!
Såg fram mot lumpen när man var yngre, blev besviken sen när den och mönstringen togs bort. GMU har väl varit intressant, men inte aktuellt nu när man har bostad, katt och bil osv att tänka på.
Vill tro att värnplikt hos folk i övre tonåren kan göra gott för individen. 
Det är vad min pappa beskrev det som i helhet. Visst att det var grabbhumor osv men bra för en del att komma ur sin storstad (*Host* Stockholm/Göteborg) och se sig omkring i landet samt inse att mamma inte alltid städar upp efter en.

Nahual: Är lite sugen. Men pallar inte med dryga befäl som vill ha en till å göra idiotisk skit bara för de är vana vid att tvingas uppfostra en bunt med snoriga och gnälliga 18-åringar. Så vet inte riktigt hur jag ställer mig till det hela.
kan va rätt gött o få hunda lite o stänga av skallen ibland/då tänker jag mig, funderar själv på värnplikt, fjälljägare isf, men är lite kluven kring om det verkligen behöver gå via en instutition