Forumet - Skulle du kunna vara ihop med en person som har "fel" politiska åsikter enligt dig?

Skulle du kunna vara ihop med en person som har "fel" politiska åsikter enligt dig?

1019 0 76
Skulle du som till exempel en vänsterpartist kunna vara ihop med en nationaldemokrat? Finns det något scenario där det skulle fungera för dig?

Skulle du kunna vara ihop med en som skiljer sig politiskt/religiöst ifrån dig?

Spana också in:

Tennsoldaten:

Skulle du kunna vara ihop med en som skiljer sig politiskt/religiöst ifrån dig?


Lament:

Till en viss grad. Inga nazister eller fundamentalister.


Är enligt mig ett bra svar.

Vissa politiska/religiösa åsikter förknippar jag med icke-intelligens alt. oförstånd. Det senare går att förändra, om jag har ork. Men det först nämna är något jag varken uppskattar eller har tid för.
Tennsoldaten:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Ja, särskilt om det nu är så att man lever i ett så pass åsiktsfritt land så tycker jag att man ska kunna ha sina skilda åsikter och även kunna leva tillsammans.

Men det är klart, det går inte undkomma och det är bäddat för problem. Alla behöver nödvändigtvist inte kunna komma överens om inte alla delar den åsikten att om man lever i ett så pass åsiktsfritt så ska man ha rätt till det även andra.

Det är väl snarare så. Tycker jag i alla fall. Men jag kan leva så sålänge andra kan acceptera mina åsikter. Därför känns det enklare att leva med någon som delar så lika åsikter som möjligt, sen så kan det vara så att vi trivs bäst med dom som lever i princip lika, religöst-oreligöst eller politiskt osv.