Forumet - Skulle du kunna vara tillsammans med någon som är ful?

Skulle du kunna vara tillsammans med någon som är ful?

2321 0 82

Spana också in:


confused97:
Varför de då?
Tjohej: Det viktiga är inte hur personen ser ut. Det viktiga är att man trivs bra ihop. Och att personen har ett fint inre. Och att hon får mig att må bra. Och att jag är detsamma för henne. Men ett bra utseende är en bonus!
Men dock är det ju åt dom snygga tjejerna som blickarna riktas när man är ute. Och dom snygga tjejerna jag kollar efter på dejtingsidorna. Muppigt och ytligt, ja. Jag vet.
Utifrån min egen åsikt så kanske, beror på hur ful. Det är ju som ett ordspråk säger, utsidan leder till insidan. Jag skulle inte kunna attraheras av en ful person om jag inte kände till hans insida, som om jag t.ex var vän med en ful person så kanske jag skulle kunna bli kär för att han är kanske snäll och har en dröm insida! Men om jag inte kände han och han bjöd ut mig skulle jag nog fundera över det hela och förmodligen säga nej. Ja vet, kanske lite elakt. Men det är sanningen.

tycker folk i denna tråd överlag verkar ha en konstig inställning

jag tycker att en persons utseende påverkas av hur denne är som person. har varit med om att en del personer blir snyggare ju mer man lär känna dem, och att en del tvärtom blir rätt fula för att de är jävla vider. 

jag har dock aldrig hört talats om att någon varit tillsammans med någon och samtidigt tyckt att denne varit ful. kan inte riktigt se det hända. 

jag vet personer som allmänt anses vara fula som haft partners, men jag tror knappast deras partners har tyckt att de varit fula.