Forumet - Skulle du vilja börja ett nytt liv någon annanstans i världen?

Skulle du vilja börja ett nytt liv någon annanstans i världen?

1114 0 8
Om du en dag fick ett erbjudande att starta ett helt nytt liv på en annan plats på jorden, typ flytta till Californien och jobba som fiskare där eller leva lyx, skulle ni då tacka ja till detta? Bara komma bort från Svea rike och känna er som ny. 

Hur vore inte det?

Skulle du vilja starta ett nytt liv någon annanstans på jorden?

Spana också in:


Smilen: typ flytta till Californien och jobba som fiskare där eller leva lyx, skulle ni då tacka ja till detta? Bara komma bort från Svea rike och känna er som ny.
Ja, garanterat. Kommer säkerligen också att göra det inom 5 - 10 år lite beroende på hur läget i Sverige kommer att utvecklas. Ett villkor är att jag på något sätt kan slippa att betala reavinstskatten/kapitalskatten på fastigheten men det finns det säkert någon skattejurist som kan hjälpa mig med så att jag slipper undan med 0% i skatt.
Samt att jag kan ha kvar mina aktier och aktiefonder i Sverige som jag har idag utan att behöva betala inkomstskatt på dessa.Men även i detta fallet finns det säkert någon skattejurist som kan hjälpa mig med så att jag slipper undan med 0% i skatt.

Men visst längtar jag bort från Sverige. Största problemet blir med föräldrar, syskon, släkt, vänner, kompisar, polare mm.  Gråter