Forumet - Skulle eventuellt på min första fest, men blev inte så?

Skulle eventuellt på min första fest, men blev inte så?

1124 0 30
Tjena! 
hade en avslutnings kväll på min skola idag, och min klass och jag var där. sedan bestämde sig 1 från min klass och några andra som jag känner men inte har lika bra kontakt med längre med, dom skulle också med. min polare frågade en i min klass om han ville hänga med men han sa nej, men han frågade aldrig mig. Jag frågade han vad dom skulle, och då sa han det till mig. Nu känns de typ som att han inte vill ha med mig. tror ni det är så? känner alla där bra, är alltid välkommen om ja själv frågar min polare om ja får hänga med på något! tror de skulle bli ett rätt nice strandparty, men orkade inte hänga med idag. Men på fredag så ska jag kanske iväg på ett annat strandparty, borde jag fråga om min polare och jag ska dit eller inte? har nämligen aldrig varit på ett party innan. MVH!

Spana också in:


MackanBoy: lool. men alltså tror de blir ett party på 50 - 70 pers vad jag hört, vad tror ni de blir för saker då da? känns fett weird o bara stå där  o inte göra något... fan  vad nice endå att berätta att man gått på första festen :D 15 år o inte gått på fest ännnu, är det konstigt?
Om du är 15 så kan du nog vänta med festandet ett par år med gott samvete.

MackanBoy: Tack! En sak jag tänkt på är varför mamma inte frågar sätter detta? Aldrig varit på en fest som sagt eller dragit ut på kvällen, men hon frågar inte mig eller blir orolig varför jag ska iväg. Känns skönt att man inte har föräldrar som är jätte oroliga. 
Föräldrar tenderar att vara mer oroliga över sina döttrar, av någon anledning.