Forumet - Skulle någon köpa detta?

Skulle någon köpa detta?

483 0 43
Efter att ha läst och låst denna tråd så funderar jag lite på huruvida man faktiskt skulle kunna marknadsföra en sån här tjänst till mobila enheter.

Arbetsinsatsen vore minimal. Jag misstänker att det skulle ta typ en dag eller två att snickra ihop en prototyp. Frågan är om någon faktiskt skulle kunna tänka sig att betala 5 kronor eller något för en mobil applikation som berättar vilken operatör ett nummer tillhör.

Vad tror ni?

Spana också in:

Det är ju comviq som har gratis sms och liknande. Jag som använder comviq tankar en viss prisplan varje månad. Sen när den går ut och jag ska tanka om så sitter jag oftast på en 100kr kvar på saldot, som jag kan spendera hej vilt för att den summan försvinner vid påfyllning.
I det scenariot så skulle jag absolut kunna köpa vilken operatörtjänsten
knuttetiin:

det kostar ju typ 1 kr eller mindre att bara skicka ett sms och fråga personen eller bara se om det dragits nåt från saldo.


Men om man gör det fler än 5 gånger så har man helt plötsligt överstigit den taxan.

Överväger dock en gratis, reklamfinansierad variant. Men det innebär mer jobb och känns lite lamt. Positivt med det vore dock att om det skulle skita sig så att tjänsten slutar fungera så kan inte folk klaga fullt lika mycket, eftersom de faktiskt inte lagt några pengar på det.
Åtta:

Men om man gör det fler än 5 gånger så har man helt plötsligt överstigit den taxan.


:D ja men om man använder din app 5 gånger så.. ja du förstår. det är helt ovärt. okej okej kanske om du sätter ett pris på 50 öre så. om ens det, man får inte vara girig[no-no]