Forumet - Skulle Naked Man funka på dig?

Skulle Naked Man funka på dig?

954 0 71
Naked man är när en date går skit och man har kommit till tjejen/killens lägenhet, då frågar man om man får låna toan eller om hon kan hämta något och dricka, medans man är själv så klär man av sig naken och gör en pose!

2/3 leder till sex.

Frågan är. Skulle det funka på dig?

Det här är en seriös tråd!

http://ungdomar.se/blogg.php?user_id=135491

Spana också in:

standby:

nä, nakna män är löjliga män. Självsäkra män är ännu löjligare män.


det står en naken kille i din lägenhet framför dig och du har drukit lite, ingen kommer få veta något, för det är eran första date, du kan säga att de inte blev något..

Tjejer är lika kåta som killar ffs ;P
Underbarnet:

Tjejer är lika kåta som killar ffs ;P


Ja, det kanske jag kan hålla med om. Men tjejer kan oftast hitta någon att ha sex med som inte är en mupp som man inte ens kan ha en trevlig dejt med, som dessutom är desperat nog att han försöker få ligga genom att försöka göra mig kåt med sin egna patetiska nakna kropp. Skärpning för fan. Till och med en dikt skulle funka bättre.
Underbarnet:

Tjejer är lika kåta som killar ffs ;P


Ja, men inte lika patetiskt desperata. Du vet, om dejten gått skit så är du inte ens i hennes lägenhet. Om du är i hennes lägenhet finns det betydligt bättre sätt att få henne i säng, och utan att behöva göra bort sig totalt.

Jag hade nog kastat ut en tjej som gjorde så, om jag inte redan innan hade en vilja att ligga med henne. Och om jag redan ville ligga med henne hade hon fan inte behövt göra så.