Forumet - Skulle ni anse mig som dryg,tråkig?

Skulle ni anse mig som dryg,tråkig?

893 0 14
Som topic lyder, jag har fortfarande inte blivit full någon gång, aldrig vart på någon fest,oskuld,aldrig kysst, rökt gjorde jag ett mycket litet tag i 7an,har ingen som helst kontakt med tjejer varken på facebook,kik eller snapchat. Lägger i princip aldrig ut något på facebook eller på instagram. I skolan är jag oftast inte den som tar värst med plats och jag står mest o pratar med kompisar om typ vilken vinkel man ska slipa i en 531 för att få högst flöde(motorer) dom fattar oftast inte ett jota. Kör självklart moppe(rejält trimmad) men är inte direkt årsmodell 2014 och är inte direkt fin för den delen heller. Vad folk tror om mig har jag inte en aning, därför har jag så lågt självförtroende och har ganska svårt att nästan överhuvudtaget bete mig socialt. går i 9an.

Säker skitsvår fråga att svara på då det antagligen skiljer från varje pläjs till pläjs.
Vad jag får ut av det här så gillaru mopeder o har inte gjort så mycket grupptryckssaker av vilken anledning du inte fallit för det spelar ju roll. Är la mer en beskrivning av vad du inte gjort än vad du är.

säger la inte så jävla mkt om varken du är tråkig eller dryg, så vette fan

Spana också in:

Försök att vara mer social. Jag vet att det är svårt och jag är lite i samma sits som du just nu. Men var du än gör, rök inte, drick inte nen du kan ändå följa med på festerna. Försök att hitta andra samtalsämnen som kanske är mer intressanta.