Forumet - Skulle ni rösta på Sverigedemokraterna idag?

Skulle ni rösta på Sverigedemokraterna idag?

9602 1 210
Ni som inte röstat på SD innan, kommer ni rösta på Sverigedemokraterna vid nästa val? Nu är det miljoner flyktingar som tar sig in i Sverige. 

Jag personligen kommer inte att lägga min röst på Sverigedemokraterna då jag inte supportrar nazism och rasism alls, och det är inte schysst, så därför får de ingen röst från mig.

Skulle ni rösta på Sverigedemokraterna i nästa val?

Det folk inte fattar är att: Rösta inte på SD som "PROTEST". Då utnyttjar ni inte valsystemet. Se till att gör förändring! Visa partiet ni egentligen röstar på att dom måste ta tag i flyktingfrågan för nu är det väldigt mycket. Men vi måste komma ihåg att folk flyr för sina liv. Däremot tycker jag att tiggarna på gatorna som kommer från Rumänien ska ha hårdare regler än flyende från t.ex. Syrien. Sverige har idag ett rykte om att "åk till Sverige och få pengar". Därför kommer många från Rumänien till just Sverige. Men vi kan inte ta emot alla. Vi ska hjälpa så många vi kan, det är vår mänskliga rättighet.

Men NEJ, jag skulle aldrig rösta på SD, jag flyttar på riktigt utomlands om dom vinner. Och då kommer jag inte tillbaka på ett tag, vilket slutar med att jag blir en svensk invandrare när jag vill flytta hem...LOL. Kommer inte ens komma tillbaka in i mitt land.

Spana också in:


Smilen: Ni som inte röstat på SD innan, kommer ni rösta på Sverigedemokraterna vid nästa val? Nu är det miljoner flyktingar som tar sig in i Sverige. 

Jag personligen kommer inte att lägga min röst på Sverigedemokraterna då jag inte supportrar nazism och rasism alls, och det är inte schysst, så därför får de ingen röst från mig.
När du kallar SD nazister och rasister, har du belägg för det? Utveckla gärna.
klart som fan ja ska mest för att visa för alla hur Sverigedemokraterna skulle visa alla skeptiska människor som kallar dom rasister, ja hittar inget rasistiskt i deras politik på deras hemsida, det rasistiska sitter i huvet på vissa som gåtg med i partiet inte i jimmies huvud han vill ha pli o ordning på flyktingmotagandet o inte hålla på med den ena drastiska åtgärden efter den andra o de blir massa tjafs medans jimmie äger ut Stefan löfven i debatter mellan dessa två. sist jag såg dessa två prata om detta så skrattade ja bara till löfvens löjliga svar haha