Forumet - Skulle sätta upp hyllor.. Den ena ramlade ner.. HJÄLP

Skulle sätta upp hyllor.. Den ena ramlade ner.. HJÄLP

2657 0 49

För någon vecka sedan satte jag upp hyllor på min gipsvägg. Allt gick bra och det gick fint. Använde vanliga skruvar och tänkte inte så mycket på det.

Den ena hyllan har jag hört dallrar lite när katten hoppar upp på den, så jag har tänkt att jag skulle skruva åt den lite till men glömt bort det.. Så idag trillade den ner... öööhm..... jahapp.. Den andra hyllan sitter ju helt stabilt?!??!?!?!?

Så jag hittade ett par lite längre skruvar o skruvade in med dem så länge, men den känns fortfarande ostabil, skruvarna sitter inte ordentligt.. så jag måste hitta en annan lösning.. Googlade och insåg att man måste ha någon specialskruv till gipsväggen.... Öööhm, FAN. Tror ni att jag kan köpa skruvar som är till för gipsväggar och skruva in i samma hål om de är längre och tjockare än de jag har nu? Vill ju inte gärna behöva göra fyra nya hål....... Och vilka skruvar är bäst till gips?

Senast ändrad 15 Aug 2013, 23:04 av Fingerprints

Spana också in:


internet: ja det går du behöver en expander eller vad det heter o det står på paketen för gipsskiva finns även för betong osv fråga annars så får du rätt

köp en lite större det borde funka funkar utmärkt i andra porösa material typ spånskiva har lagat flera köksluckor som trillat loss med detta tex

Tror du jag kan använda de hålen jag redan gjort?