Forumet - skum kille på hemtelefonen [shake][bigsmile]

skum kille på hemtelefonen [shake][bigsmile]

579 0 32
tänkte mest dela med mig av en rolig händelse som inträffade alldeles nyss.

jag står i köket och ska fixa lite käk när det ringer på hemtelefonen. tänker först att personen ringt fel, för hör fan inte vad han säger. men, så inser jag att han snackar engelska och bryter lite på indiska eller liknande. han börjar snacka om windows och nått om att våra datorer är i fara. jag fattar såklart att han snackar en massa strunt eftersom det han säger låter helt ologiskt.

hur som helst, vi snackar vidare lite grann. jag frågar om han vill prata med min far istället för mig, men får svaret "but i'm busy talking with you" och helt plötsligt handlar hela samtalet om mig istället för om datorer.

för att avrunda det hela säger jag att jag är mitt uppe i att laga lunch, och att jag faktiskt måste gå nu. då utbrister han i nån slags kärleksförklaring och berättar hur mycket han älskar mig.

har detta hänt er?

ÄNDRAT 2012-08-04 19:15

Spana också in:

Blivande_japan:

blev väckt av att d ringde till mig
när jag svarade sa ingen ngt


det är här man börjar fundera om man har hemlig beundrare, nån mystisk manBlivande_japan:

när jag kollade upp numret var det till en tidning min mor jobbade på för typ 10 år sen...


sen, bara, jahapp..
har helt klart hänt att random indier ringer mig och vill fixa min trasiga dator/windows/annat påhittat datorproblem. ett antal tillfällen. men då har jag varit ganska ocharmig tillbaks eftersom jag definitivt inte behövt nån hjälp även om denna okände indier påstår att min dator är kaputt. därav ingen kärleksförklaring.
Hjärtlös:

Har hänt mih också.. Den vill hacka din dator typ.
(om det är mictosoft eller windows den pratar om)


ja, förstod att det han snackade om var skumt. haha, lät honom ändå säga vad han ville ha sagt. konstigt nog hade det inte så mkt om datorer att göra, utan har flirtade massa istället haha.
Hjärtlös:

Blev du kallad för Miss [ditt efternamn]?


nej, han verkade inte veta alls vem jag var