Forumet - Skumt med min Spotify..

Skumt med min Spotify..

1200 0 4
Hej!
Det är nämligen så att jag idag gick in på en spellista på min Spotify. 7 nya låtar har lagts till, utan att jag gjort det. Ingen annan har inloggning till kontot, men om man söker upp Spotify namnet, så antar jag att vem som helst kan lägga till låtar då? Har det hänt er själva? Detta är för mig skit skumt iallafall, och defintivt osmakliga låtar också, skumma låtar är det.. Detta känns lite störande och obekvämt på något sätt, för förstår inte hur de kom in på listan bara sådär. Så vad tror ni?? Något bugg med Spotify eller vadå?

YungG: Knappast en bugg. Jag föreslår att du loggar in på deras hemsida för att byta lösenord och logga ut alla enheter från ditt konto.

Kan ju också vara bra att säkerställa så att du inte råkat göra din spellista till en collaborative playlist, dvs. så att vem som helst kan lägga in låtar i din spellista.
Antar att man ändrar collaborative på inställningar? Ska gå in och fixa det då

Spana också in:


imadreamer:
Antar att man ändrar collaborative på inställningar? Ska gå in och fixa det då
Finns under playlist alternativ. Osäker på hur man gör på mobil men på dator så är det bara att högerklicka på playlisten och unselecta collaborative playlist. Om den inte är collaborative så gör som jag skrev ovan för då är det någon som har tillgång till ditt konto.