Forumet - Skurit sig i underlivet?

Skurit sig i underlivet?

1951 0 3
Hej! [smile]
Det är så här att jag rakade underlivet och råkade då skära mig en bit innanför underlivet och fick ett sår som va ungefär 1cm långt.
Tyvärr upptäckte jag inte detta då utan jag hade sex med min pojkvän som vanligt och kände då att det började svida på just det stället och sedan började det klia lite.
Jag brydde mig inte så mycket mer om det då och tänkte att det kanske skulle gå över av sig själv, men så fel jag hade.. [tard]
Det fortsatte svida så nu i morse så kollade jag efter och upptäckte såret.
Nu till frågan, kan det vara så att jag har fått en infektion eller något i såret och hur lång tid tar det tills det läks?
Vet ni om det finns något man kan lägga på såret så länge så det minskar svidningen? [sad][sad]
Kliandet har upphört, det är bara att det svider ..
carolinab:

Nu till frågan, kan det vara så att jag har fått en infektion eller något i såret och hur lång tid tar det tills det läks?


Det låter inte som att såret är infekterat, men om det är det så behöver du träffa en läkare. Om huden runt blir öm och svullen eller det börjar komma var från såret så är det förmodligen infekterat.

Annars så borde det räcka att tvätta av det med sårtvätt och lägga om såret. Kan hända att apoteket har några salvor som får sår att svida mindre, är inte riktigt säker.