Forumet - skyrim-tråden[cute]

skyrim-tråden[cute]

6434 3 45

Spana också in:

enhimmelskdrog:

hallå
vill veta grejen med arrow in the knee [crazy]


om man börjar prata med en vakt, så säger dom ibland: "i used to be a great adventurer like you, then i took an arrow in the knee". och tydligen tyckte någon att det var jätteroligt och gjorde en internet-meme av det. :p
Ååååh stort dilemma: Ska jag stödja stormcloak eller imperiet? Å ena sidan så gillar jag ju imperiet, och vill ju att de ska hålla sig starka osv, så de inte faller isär och blir slaktade av Aldmerna(som de tydligen haft jätteproblem med enda sedan slutet av oblivionspelet, enligt historieböckerna).

Å andra sidan brukar det ju vara mycket roligare att spela som rebell, de verkar vara mycket skönare än det tråkiga imperiet. Och känns mer "rätt" att stödja dom på något sätt, och mer in character då jag är en nord.

Hmmmmm dilemma detta :C

MvH
Dygnande, nattlig Gugge som gillar att fundera jättemycket om relativt obetydliga saker på natten.

P.S: Vet att man får bättre rustningar och saker osv av imperiet, men bryr mig inte om sådant, bryr mig bara om rollspelselementet i sånnahär spel typ ^^
Jag körde imperiet pga tyckte ej om Ulfric Stormcloak som var arrogant och använde religionen som svepskäl för sitt krig när han och resten av Stormcloaks var ganska rasistiska. Jag spelade Bosmer.

Questsen och rustningarna man gör och får spelar inte så stor roll eftersom båda är ganska lame. Jag tänkte även att realpolitiskt sett så är det bättre med ett enat imperium mot Aldmeri Dominion som är det största hotet i slutändan. Högalv-nazis.

General Tullius (imperiets ledande general i Skyrim) tycker lika illa om Thalmor och förtrycket av Talostillbedjandet som Ulfric men är mer realistisk, utan överenskommelsen med Aldmeri hade imperiet kanske gått under och Thalmor hade fått svängrum för att börja genomföra sina etniska rensningar (som de redan hade gjort i Valenwood).

MVH avinstallerat Skyrim pga vill inte slösa tid [mad]
Kör med olika figurer, men med min nuvarande, Bosmer, kör jag också på imperiet, även om valet kändes lite knepigt med tanke på att de ena är rasistiska och de andra försökte hugga huvudet av mig. Dock är jag också medlem i Dark Brotherhood och Thieves Guild och det känns som att man i dessa yrken vill bibehålla någon sorts balans, det vill säga ett enat imperium.
Spoiler alert:Dold text: Dessutom gillar jag ironin i att jag mördade deras kejsare.