Forumet - Slå en utan anledning

Slå en utan anledning

1206 1 20

Hur tänker en människa som slår till en utan anledning? I bakhuvudet. Hårt. 

Jag förstår inte och jag är så sjukt sur över det att jag behöver svart. Hur tänker man?

Jag gick ut genom dörren i skolan och en klasskompis, kille, som jag brukar vara med ibland slog till mig rakt i bakhuvudet. Jag har alltid haft ett litet hat mot honom men eftersom mina vänner är med honom så har jag lärt mig att stå ut med honom. Men att slå mig i bakhuvudet utan anledning är inte okej. 

Jag slog inte tillbaka eftersom att jag vet att det skulle blir värre genom tidigare upplevelse så jag frågade honom med höjd röst varför han gjorde det. Han skrattade och jag började skrika på honom av frustration och ilska. Det slutade med att en annan kompis skrek åt mig att hålla käften och knuffade bort mig. 

Man brukar säga att man inte ska slå tjejer, alltså inte mig. Men man ska fan inte heller slå människor över huvudtaget, så alltså inte mig heller. 

Jag är så sjukt sur och jag vill bara veta hur han tänker. Eller egentligen vill jag bara slå ner honom tills jag kan titta ner på honom på marken men det skulle ju inte bli riktigt bra.

Spana också in:


Aaron:
Slå han på dom svagaste länkarna , gärna blodigt och när folk ser blod sprider respekt och fruktan ^^ 
Hahaha aa x3


Draug: dunka ner han blod ska gärna flyta för att inge respekt.Galen Närå man ska väll inte slåss, speciellt inte utan anledning. Har en regel, första slaget bjuder jag på, men efter det blir jag obarmhärtig då ryker dom i backen.
Tack, då har jag minst en på min sida :) Har nog samma regel, ett slag är "okej" men sen tröttnar jag. Är nog extra känslig när jag nyligen blivit dragen i håret och slagen av en annan kille i klassen, som tur var slutade han efter att en annan sagt till honom c:

HATAR sådana relationer. Jag HATAR verkligen sådant :S tror inte jag varit i en situation men har sett folk som varit där... Som är med ngn som försöker mobba eller trycka ned ngn annan. det är så hemskt.

Du borde säga ngt hånfullt och kränkande som är sant. Typ "skäms du inte? du borde göra det iaf"


debepe: HATAR sådana relationer. Jag HATAR verkligen sådant :S tror inte jag varit i en situation men har sett folk som varit där... Som är med ngn som försöker mobba eller trycka ned ngn annan. det är så hemskt.

Du borde säga ngt hånfullt och kränkande som är sant. Typ "skäms du inte? du borde göra det iaf"
Mm, brukar säga att han beter sig som en diktator, använder sig av en härskarteknik, tror att han är bättre än oss andra och att han ser ut som en hippie när jag är riktigt sur på honom (ganska ofta) jag märker att ordet hippie hugger i honom sådär lagom skönt :3

har tyvärr en del erfarenhet av just våld och har lärt mig ett och annat av det. jag tror människor främst tar till våld när de känner sig svaga, dvs. motsatsen till vad de intalar sig själv och andra. de slåss ju för att det är det enda tänkbara sättet just då för dem att uttrycka dominans, överlägsenhet och ta kontroll över situationen. de använder alltså våld i sina fegaste och svagaste stunder, hur "tuffa" de än utger sig för att vara. 

bemöt aldrig våld med våld, bara. ta ett steg tillbaka och ifrågasätt det lugnt.