Forumet - Slagsmål!!!! [n]

Slagsmål!!!! [n]

3156 0 32
Hur vanligt är det att folk dör i slagsmål? Kan man utan risk bete sig otrevligt utan att vara rädd för att dö? Slagsmål är en sak men jag har hört att gränserna för att döda folk börjar försvinna nu för tiden. True?

Vanligt att folk går med kniv?

Hur mkt stryk tål man innan man dör? om man medel svensson-kille.

Vad har människan för spärrar att döda?

Hur vanligt är det att någon ger sig på någon direkt utan att först snacka verbalt med personen man ska aggra på?

Ge mig alla era åsikter och kommentarer!!!![n][n]

Spana också in:

A_D_R_E_N_A_L_I_N:

Att få lite stryk är ok, men man vill fan inte att de ska kniva en


Mm d jag hatar med dagens samhälle...

Om man bråkar med någon ska man kunna sänka jäveln och gå.. nu går varenda jävel runt med en kniv...

Man vågar inte ens stoppa om en 90 årig gubbe försöker antasta en 10 åring för han packar säkert en uzi, ironin e att 10 åringen säkert har 2 glocks i strumporna..."

Eller så hämtar han sitt Crew! -.-

Give me som good old fashion can of whoopass. Bråkar man så tar man det som en man.. tills ena är nere eller ger upp.
A_D_R_E_N_A_L_I_N:

Att få lite stryk är ok, men man vill fan inte att de ska kniva en


För att lägga till till det jag skrev så basically:
Pick your fights, är det en kaxig blatte: Gör allt du kan för att komma ur det (jag vet att det är jobbigt när man pumpar adrenalin).

Är det en 30 årig man som bråkar med sin fru så hjälp, är det en 20 årig svensk kille som börjar bråka med dig och snackar verbalt först, Sänk han.

Är själv blatte och är inte nån svensson blatte så jag är inte rasist eller så men jag vet hur det är. Även om du lyckas sänka blatten så kommer du inte komma långt, hans 150 kompisar kommer att vänta på dig hemma.

Har själv typ 500 som skulle backa mig just för detta skäl -.- Hatar att det måste vara så men men.. Skulle dock aldrig skicka folk om jag blev nerslagen av 1 person i ett bråk, men måste skydda mig om någon kaxig 1.60m lång tanig kurd ska skicka sina kusiner på mig... Då måste ja ha mitt backup.
NUJÄVLARR:

Människan tål rätt mycket stryk.


Inte sant, träffar du rätt (eller snarare fel) så kan du ge permanenta skador för livet på 1 träff.. Har själv gjort det.

Fotbollsmatch, killen hade en sked (ja fråga inte varför.. har själv ingen aning) i handen medans han spelade och körde in den i låret på mig -.- tydligen så har han gjort det i flera matcher utan att någon sett men jag vände mig om och krossade hans käkben med armbågen och nu har han för livet ut fått någon konstig typ av hjälm :S. typ metall överallt som håller käken på plats typ.
TallBall:

Inte sant, träffar du rätt (eller snarare fel) så kan du ge permanenta skador för livet på 1 träff.. Har själv gjort det.


Jag har både fått och gett rejält med stryk, jag har både sett och hört rejäla slagsmål där folk hoppat jämfota på folk och nåra veckor efter repat sig helt.
så jo, människan tål rätt mycket.
TallBall:

Give me som good old fashion can of whoopass. Bråkar man så tar man det som en man.. tills ena är nere eller ger upp.


SYnd att det inte är så längre. Jag har dessväre inget blattegäng på 100 pers som kan backa upp mig. Brukar komma rätt bra överrens med de flesta blattarna ändå så, annars har jag mina nazistkontakter [party]

Inga säkra kort dock, får börja umgås mer med blattepolarna så man säkert har någon som kan backa en om man skulle behöva.