Forumet - Slaknande balle!

Slaknande balle!

992 0 17
Hej!

Jag har haft sex med fyra tjejer i mitt liv. Den första tjejen hade jag sex med 3 gånger och då var vi nyktra varje gång. ALlt gick väldigt bra tyckte jag och hon. SEdan dess hade jag ganska bra självförtroende gällande sex.

Men, de efter detta hade jag sex med två tjejer när jag var full. Då slaknade jag efter ett tag. jag tyckte inte att det var pinsamt eftersom jag var full och det är fullt förståeligt.

Sedan i höstas så skulle jag ligga med en tjej. Det skulle bli min första gång med kondom. Men kuken vägrade komma in i henne (trång som faaen) och då blev jag faktiskt ganska nervös och slaknade.

I vintas hade jag typ en flickvän och vi försökte ha sex i ungefär 1 månad, varje helg, men min kuk vägrade samarbeta när det väl kom till penetreringen. Galet vad snabbt det går att slakna!


Nu håller jag på med en tjej och jag är seriöst sjukt nervös till den dagen vi ligger där i sängen. Det är nästan som om jag inte ens vill försöka för att det inte är värt den pinsamma stunden.

På sistone har jag börjat tänka på problemet hela tiden också, vilket förvärrar allt.


Kan någon hjälpa mig, vafan ska man göra i situationen. Djupa andetag? HÅlla hårt som fan om kuken så att den ändå är lite hårdare och sedan blir hård när den väl är inne? Tips behövs verkligen!

Ångest

Spana också in:

lalala123:

HÅlla hårt som fan om kuken så att den ändå är lite hårdare och sedan blir hård när den väl är inne?


Har jag gjort några ggr, fungerar ibland. Annars kan ni ju låta bli att ha penetrerande sex första gångerna, så sexet inte känns så laddat, då kanske det blir lättare för dig att slappna av sen. Man kan ju ha bra sex utan penetration faktiskt :p

Sen bör du ha glidmedel till kondom, latex glider sämre än hud.