Forumet - Slippa skolan

Slippa skolan

10351 0 16

Spana också in:

nejintehon:

Några bra tips hur man blir sjuk eller andra sätt för att slippa skolan? [censur]


Om det bara är några enstaka gånger så borde du kunna sjukanmäla dig eller bara inte gå till skolan. Men om det är en längre tid så skulle du ju kunna "hoppa av" skolan och börja igen nästa år.
Du är väl typ 11 men jag pallar inte moralisera utan erbjuder istället med min oändliga kunskap.


Kom ihåg nästa gång din skola skickar ut nåt papper som dina föräldrar ska skriva på så ska du se till att kopiera deras namnteckningar, om du inte orkar vänta kan du själv skriva ett brev från "skolan" som dina föräldrar ska skriva på. Syftet med det hela är att du ska kunna fejka fram lappar från dina föräldrar i stil med : "lilla lisen kan inte komma till skolan på tisdag pga faster agdas begravning"


Man kan också fejka att man fått sms från folktandvården genom att låta en kompis skicka ett sms i stil med "hej lisen skolkerson du är välkommen på rutinundersökning på tandhuset torsdag kl 13", din kompis namn i telefonboken ska då tillfälligt bytas mot typ folktandvården eller nåt officielltish typ 71111


Annars finns klassikern " hallå det är mina föräldrar som ringer, jag vill sjukanmäla lisen"

[wink]
Be någon kompis som är bra på att förställa rösten ringa och sjukanmäla dig. (antar nu att du är en liten tjej)
Brukade ringa till expeditionen när jag skulle prata med kompisar som var i skolan för att slippa slösa mina mobilpengar.
Imiterade deras föräldrars röster helt perfekt. Var dock tvungen att ha ett jobbigt långt samtal med någon lärare/annan anställd på skolan som kände min kompis mamma bra.
nejintehon:

Ska väl tillägga att det inte är lärarna som är problemet utan fräldrar som är hemma och ser till att jag kommer iväg


Går du i gymnasiet eller högstadiet? Jag började precis i gymnasiet själv och mina föräldrar var likadana i högstadiet i vilket fall, då kom man inte så lätt undan, men nu i gymnasiet behöver man ju bara knappa in sina födelsedags siffror osv. Så det är bara att säga att du är ledig eller vad som helst och ringa på morgonen, hitta på något.