Forumet - Slut med flickvännen efter 19 underbara månader..

Slut med flickvännen efter 19 underbara månader..

130 0 23
Nu är det så att jag och min flickvän har gjort slut efter 19 månader.

Tiden med henne har varit underbar men jag har fortfarande känslor för henne. Är lika kär som jag var när vi precis träffades, men hon verkar ha släppt mig helt. Kan inte tänka mig att se henne med andra killar och veta att det vi gjorde förr.. det gör dom nu.

Något som kanske är värt att tillägga är att hon säger att hon inte kan vara ihop med en kille från 14års ålder tills hon blir vuxen. "Det blir inte bra, vi måste vara ifrån varandra ett bra tag ifall det ska fungera en längre period sen om vi blir ihop igen.

Jag mår skit av detta och jag vet inte hur jag ska göra för att göra allting lättare (känslor)..[n]
För att komma ur saker som dessa så brukar jag tänka egoistiskt: Sätt upp mål för dig själv som dus kall ta tag i nu när du blivit singel. Något i stil med "Nu skall jag ta tag i skolan riktigt ordentligt, jag skall styra upp detta och bli stencool!"
Peppa dig själv till något! [bigcheers]

Spana också in:

Fäkkadh:

Jag mår skit av detta och jag vet inte hur jag ska göra för att göra allting lättare (känslor)..[n]


Varför mår du dåligt över det?
tänk rationellt nu, hon kanske var där för dig och besvarade dina känslor förut eller så utnyttjade hon dig bara och nu när något "bättre" kom förbi blev du utbytbar och kastades åt sidan som den förbrukningsvara du egentligen är men det spelar ingen roll nu.
Vad som fanns förut är inte relevant nu, hon svek dig och glöm inte bort det.

Tiden läker alla sår, det kanske låter klyschigt men det är sant för du kommer alltid minnas det som hänt men känslorna kopplade till det försvinner med tiden tills du en dag kan tänka på det utan att känna något annat alls.
Mitt tips är att låta det göra ont, försök inte göra det bättre utan försök istället få tiden att gå och gör meningsfulla saker och vad du än gör försök INTE leta upp ett ligg för att må bättre eller göra henne avundsjuk för det kommer inte funka.

Lycka till bro
Förstår att det känns svårt, men det finns inte så mycket du kan göra. Med tanke på hennes konstiga anledning till att göra slut så tycker jag att du ska glömma henne och gå vidare. Jag hade då inte velat vara tillsammans med någon som måste ligga runt innan hon kan fortsätta förhållandet med dig. Sen får du väl tänka på att ni båda är väldigt unga, det är inte många förhållanden som varar livet ut när man är 14 år. Folk växer upp, mognar och ändras mycket vid den åldern.

Som personen ovan skrev: tiden läker alla sår. Även om det är svårt nu så kommer det bli bättre. Men som sagt jag tycker inte du ska sitta och vänta på att hon ska komma tillbaka till dig, utan gå vidare.